K&F 77MM Nano-X Black Mist Filter 1/4, HD, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

Ustvarite čudovito mehke in zasanjane portretne fotografije s črnim mehkim 1/4 filtrom K&F Concept, ki je zasnovan za izboljšanje teksture kože in ustvarjanje učinka meglenega filma. Japonsko steklo AGC in 28 večplastnih premazov zagotavljata vrhunsko kakovost slike in vzdržljivost. Izjemno tanek okvir odpravlja vinjetiranje, tudi s širokokotnimi objektivi.…

Več informacij

Posebni dogodki: -20%
78.34 € 62.76 € z DDV 51.44 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Ustvarite čudovito mehke in zasanjane portretne fotografije s črnim mehkim 1/4 filtrom K&F Concept, ki je zasnovan za izboljšanje teksture kože in ustvarjanje učinka meglenega filma. Japonsko steklo AGC in 28 večplastnih premazov zagotavljata vrhunsko kakovost slike in vzdržljivost. Izjemno tanek okvir odpravlja vinjetiranje, tudi s širokokotnimi objektivi. Ta filter je odličen dodatek k vaši fotografski opremi za valentinova snemanja in video projekte. Združljiv je z vsemi 77 mm objektivi, zato pred naročilom preverite velikost navoja svojega fotoaparata in dosežete profesionalne rezultate pri portretni fotografiji.

  • * 【Profesionalni filter za portretno fotografijo】 Ta črni mehki 1/4 filter K&F Concept lahko zmehča gube, pege in pore na koži obraza ter jo naredi bolj nežno, napihnjeno in čudovito. Učinek meglenega filma je mogoče bolje uresničiti in prikazati učinek sanjskega filma. Za zagotovitev kakovosti slike ultra visoke ločljivosti je uporabljen postopek dvojnega poliranja, ki zagotavlja visoko ločljivost v okviru goriščne razdalje 550 mm. ponovno ga uporabite pri snemanju videoposnetkov. fotografska oprema za valentinovo snemanje.
  • * 【28 Večplastni premazi】 Po optičnem brušenju je stekleni filter prevlečen z visokotehnološko folijo. vodoodporen, odporen na praske in odporen na olje. Ima lastnosti trdega strganja brez vpliva na kakovost slike. Tudi če je onesnažen z vodnimi kapljicami ali oljem, ki ga je mogoče enostavno odstraniti in očistiti.
  • * 【Uvoz optičnega stekla AGC】 K&F Concept black cine diffusion filter Izdelan iz japonskega optičnega stekla visoke natančnosti, dvojne večplastne plasti za dodatno preglednost do 84 % prepustnosti, učinkovito zmanjša odboj gladke površine, brez vinjet in senc.
  • * 【Ultra tanek okvir】 Z aluminijem letalske kakovosti, širina okvirja meri le 3,3 mm, ultra tanek okvir brez temnih vogalov in vinjetiranja pri širokokotnih in dolgih goriščnicah. Sistem CNC zagotavlja izvrstno krivuljo na okvirju, dodatno trenje in preprečevanje zdrsa.
  • * 【Note】Ta črni mehki 1/4 filter je združljiv z vsemi 77 mm objektivi. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata. Velikost navoja objektiva vašega fotoaparata bo označena nekje na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva. Pred to številko je vedno simbol "ø" (premer).
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri