K&F 82MM Nano-X Black Mist Filter 1/4, HD, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

Izboljšajte svoje portretne fotografije s črnim mehkim 1/4 filtrom K&F Concept, ki je idealen za snemanje sanjskih filmskih učinkov. Ta filter zmehča kožne nepravilnosti, kot so gube in pege, ter ustvari nežne in čudovite portrete. Njegovih 28 večplastnih prevlek ščiti pred vodo, praskami in oljem, hkrati pa ohranja kakovost slike. Izdelan je iz japonskega…

Več informacij

Posebni dogodki: 71.2 €
121.99 € 71.2 € z DDV 58.36 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Na poti > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Izboljšajte svoje portretne fotografije s črnim mehkim 1/4 filtrom K&F Concept, ki je idealen za snemanje sanjskih filmskih učinkov. Ta filter zmehča kožne nepravilnosti, kot so gube in pege, ter ustvari nežne in čudovite portrete. Njegovih 28 večplastnih prevlek ščiti pred vodo, praskami in oljem, hkrati pa ohranja kakovost slike. Izdelan je iz japonskega optičnega stekla in ima 84-odstotno prepustnost ter odpravlja odseve. Izjemno tanek okvir zagotavlja, da ni vinjetiranja niti pri širokokotnih objektivih. Združljiv z 82-milimetrskimi objektivi, preverite velikost navoja fotoaparata (običajno je označen na ohišju objektiva) s simbolom "ø" in premerom. Odličen za snemanja za valentinovo in videoposnetke.

  • * 【Profesionalni filter za portretno fotografijo】 Ta črni mehki 1/4 filter K&F Concept lahko zmehča gube, pege in pore na koži obraza ter jo naredi bolj nežno, napihnjeno in čudovito. Učinek meglenega filma je mogoče bolje uresničiti in prikazati učinek sanjskega filma. Za zagotovitev kakovosti slike ultra visoke ločljivosti je uporabljen postopek dvojnega poliranja, ki zagotavlja visoko ločljivost v okviru goriščne razdalje 550 mm. ponovno ga uporabite pri snemanju videoposnetkov. fotografska oprema za valentinovo snemanje.
  • * 【28 Večplastni premazi】 Po optičnem brušenju je stekleni filter prevlečen z visokotehnološko folijo. vodoodporen, odporen na praske in odporen na olje. Ima lastnosti trdega strganja brez vpliva na kakovost slike. Tudi če je onesnažen z vodnimi kapljicami ali oljem, ki ga je mogoče enostavno odstraniti in očistiti.
  • * 【Uvoz optičnega stekla AGC】 K&F Concept black cine diffusion filter Izdelan iz japonskega optičnega stekla visoke natančnosti, dvojne večplastne plasti za dodatno preglednost do 84 % prepustnosti, učinkovito zmanjša odboj gladke površine, brez vinjet in senc.
  • * 【Ultra tanek okvir】 Z aluminijem letalske kakovosti, širina okvirja meri le 3,3 mm, ultra tanek okvir brez temnih vogalov in vinjetiranja pri širokokotnih in dolgih goriščnicah. Sistem CNC zagotavlja izvrstno krivuljo na okvirju, dodatno trenje in preprečevanje zdrsa.
  • * 【Note】Ta črni mehki 1/4 filter je združljiv z vsemi 82 mm objektivi. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata. Velikost navoja objektiva vašega fotoaparata bo označena nekje na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva. Pred to številko je vedno simbol "ø" (premer).
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri