K&F 82MM Variable ND Filter True Color ND2-ND32 with 28 Layers of Anti-reflection Green Film

Ta inovativni filter ND se ponaša z najsodobnejšo tehnologijo, ki izboljša vaše izkušnje pri snemanju videoposnetkov. Nova prevleka iz titana učinkovito odpravlja neželene rumenkaste odtenke med snemanjem videoposnetkov in zagotavlja resnično obnovo barv. Obe strani objektiva sta brušeni in polirani, da se ohranita izjemno visoka ločljivost in ostrina. Površina…

Več informacij

Posebni dogodki: 128.33 €
201.46 € 128.33 € z DDV 105.19 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Ta inovativni filter ND se ponaša z najsodobnejšo tehnologijo, ki izboljša vaše izkušnje pri snemanju videoposnetkov. Nova prevleka iz titana učinkovito odpravlja neželene rumenkaste odtenke med snemanjem videoposnetkov in zagotavlja resnično obnovo barv. Obe strani objektiva sta brušeni in polirani, da se ohranita izjemno visoka ločljivost in ostrina. Površina je opremljena z oksidacijo in peskanjem, ki učinkovito preprečujeta razpršeno svetlobo in zmanjšujeta odseve. Objektiv je izdelan iz vrhunskega japonskega optičnega stekla in ima obojestranski 28-slojni nanopovlak, zato je vodoodporen, odporen na olje in praske. Ni le enostaven za prenašanje in čiščenje, temveč tudi preprečuje zameglitev med dolgotrajnim skladiščenjem in znatno zmanjšuje tveganje za nastanek prask na površini objektiva. Površina okvirja ogledala izkazuje trapezoidni vzorec CNC za veliko površino trenja, ki omogoča enostavno nameščanje in odstranjevanje objektivov in dodatne opreme kadar koli in kjer koli. Tehnologija samozapiranja okvirja omogoča brezstopenjsko nastavitev od 1. do 5. prestavne stopnje za priročno zatemnitev in pozicioniranje, vse to pa preprečuje nastanek črnih križev. Poleg tega okvir vključuje potisno palico za uporabniku prijazno prilagajanje velikosti prestav. Za večje udobje je izdelku priložena torba za shranjevanje s stranskim potegom, ki sledi kvadratnemu slogu oblikovanja torbe za shranjevanje, kar zagotavlja enostavno in praktično shranjevanje.

  • * Nova tehnologija prevleke iz titana zagotavlja, da je mogoče med snemanjem videoposnetkov učinkovito rešiti problem rumenkaste slike in obnoviti prave barve slike.
  • * Na obeh straneh objektiva je uporabljena tehnologija brušenja in poliranja, ki zagotavlja izjemno visoko ločljivost brez izgube ostrine. Površina je oksidirana in peskana, kar lahko učinkovito prepreči vstop razpršene svetlobe in zmanjša odboj.
  • * Objektiv je izdelan iz vrhunskega japonskega optičnega stekla z dvostranskim 28-slojnim nanopovlakom, ki je vodoodporen, odporen na olje, odporen na praske, enostaven za prenašanje in čiščenje ter ima pri dolgotrajnem shranjevanju vlogo proti zamegljevanju in učinkoviteje preprečuje tveganje nastanka prask na površini objektiva.
  • * Površina okvirja ogledala je zasnovana s trapeznim vzorcem CNC, ki zagotavlja, da lahko potrošniki pri vrtenju povečajo trenje na velikem območju ter kadar koli in kjer koli namestijo/odstranijo leče in druge dodatke. Okvir uporablja tehnologijo samozapiranja, ki jo je mogoče brezstopenjsko vrteti med 1. in 5. prestavo, kar je priročno za zatemnitev in pozicioniranje, hkrati pa preprečuje pojav črnega križa. Okvir je opremljen s potisno palico, s katero lahko stranke priročno prilagodijo velikost zobnika.
  • * Izdelek je opremljen s torbo za shranjevanje, stranska struktura vleka pa sledi slogu oblikovanja kvadratne torbe za shranjevanje, ki je priročna za shranjevanje
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri