K&F TPU Lens Cap for 82mm Adjustable ND filter, COC Material

Zaščitite filter objektiva s tem visokokakovostnim pokrovčkom za objektiv iz TPU podjetja K&F Concept. Je odporen na madeže in enostaven za čiščenje, zato je priročen in varen način za zaščito vašega spremenljivega filtra ND. Ta pokrovček je zasnovan izključno za filtre K&F Concept s spremenljivim ND in je odporen na praske ter učinkovito preprečuje…

Več informacij

15.66 € z DDV 12.83 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Zaščitite filter objektiva s tem visokokakovostnim pokrovčkom za objektiv iz TPU podjetja K&F Concept. Je odporen na madeže in enostaven za čiščenje, zato je priročen in varen način za zaščito vašega spremenljivega filtra ND. Ta pokrovček je zasnovan izključno za filtre K&F Concept s spremenljivim ND in je odporen na praske ter učinkovito preprečuje padce. Pred naročilom preverite velikost svojega spremenljivega filtra ND - na primer, 82-milimetrski pokrovček ustreza 82-milimetrskemu spremenljivemu filtru ND. Upoštevajte, da ni združljiv s filtri drugih blagovnih znamk ali drugimi vrstami filtrov.

  • Premium Material: Ta pokrovček za objektiv je izdelan iz visokokakovostnega materiala TPU in je odporen na madeže, zato ga je enostavno prenašati in čistiti.
  • Priročnost: Enostavno jo namestite neposredno na filter, ne da bi potrebovali vijake. Lahko jo tudi hitro odstranite, kar zagotavlja celovito zaščito filtra vašega objektiva.
  • Odporen na praske in proti padcem: Mehak material TPU zelo učinkovito preprečuje padce in praske ter tako zagotavlja varnost okvirja in stekla filtra.
  • Uporaba: Upoštevajte, da je ta pokrovček za filter namenjen izključno za filtre K&F Concept s spremenljivim ND in ni združljiv s filtri s spremenljivim ND drugih blagovnih znamk.
  • Opomba: Upoštevajte, da je ta pokrovček filtra primeren izključno za spremenljive filtre ND in ga ni mogoče uporabljati z UV filtri, filtri CPL, fiksnimi filtri ND, črnimi difuzijskimi filtri, magnetnimi filtri ali neposredno na objektivih. Pred naročilom pokrovčka filtra se prepričajte, da ustreza velikosti vašega spremenljivega filtra ND - na primer 82-milimetrski pokrovček filtra je združljiv z 82-milimetrskimi spremenljivimi filtri ND.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Pokrovčki za objektiv/zaščita za objektiv

Main parameters

Size of lens cover82 mm