K&F TPU Lens Cap for 77mm Adjustable ND filter, COC Material

Predstavljamo pokrovček za objektiv K&F Concept Filter - vrhunsko dodatno opremo, izdelano iz trpežnega materiala TPU. Ne le, da je odporen na madeže, temveč ga je tudi enostavno čistiti, kar zagotavlja, da bo vaša kapica filtra ostala v vrhunskem stanju. Ta priročni pokrovček ne zahteva zapletenega vijačenja; enostavno in varno se pritrdi neposredno na…

Več informacij

15.66 € z DDV 12.83 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Predstavljamo pokrovček za objektiv K&F Concept Filter - vrhunsko dodatno opremo, izdelano iz trpežnega materiala TPU. Ne le, da je odporen na madeže, temveč ga je tudi enostavno čistiti, kar zagotavlja, da bo vaša kapica filtra ostala v vrhunskem stanju. Ta priročni pokrovček ne zahteva zapletenega vijačenja; enostavno in varno se pritrdi neposredno na filter ter zagotavlja celovito zaščito filtra objektiva. Njegov mehak material TPU je zasnovan tako, da je odporen na praske in ne pada, kar zagotavlja največjo varnost okvirja in stekla filtra. Popolnoma ustreza filtrom K&F Concept s spremenljivim ND, vendar upoštevajte, da ni združljiv s filtri s spremenljivim ND drugih blagovnih znamk. Upoštevajte, da je ta pokrovček filtra zasnovan izključno za spremenljive filtre ND, zato ni primeren za uporabo z UV filtri, filtri CPL, fiksnimi filtri ND, črnimi difuzijskimi filtri, magnetnimi filtri ali za neposredno pritrditev na objektiv. Pred nakupom preverite velikost svojega spremenljivega filtra ND, saj je 77 mm pokrovček filtra prilagojen posebej za 77 mm spremenljive filtre ND. S tem visokokakovostnim in specializiranim pokrovčkom izboljšajte svojo zaščito filtrov.

  • * 【Preuime Material】Narejen iz materiala TPU, odporen na madeže, ki ga ni lahko obarvati, enostaven za prenašanje in čiščenje.
  • * 【Priročen】Najprej namestite na filter, ni ga treba privijati, hitro ga odstranite in zaščitite filter objektiva z vseh strani.
  • * 【Odporen proti praskam in proti padcem 】Mehka TPU matrica, bolj profesionalna pri preprečevanju padcev, neškodljiva za okvir filtra in steklo filtra.
  • * 【Uporaba】Ta pokrovček filtra ustreza samo spremenljivemu filtru K&F Concept, ni združljiv s spremenljivim filtrom drugih blagovnih znamk.
  • * 【Note】Ta pokrovček filtra je primeren samo za spremenljivi filter nd, ni ga mogoče uporabiti za UV filter, cpl filter, fiksni filter nd, črni difuzijski filter, magnetni filter in objektiv neposredno, preden naročite pokrovček filtra, potrdite svojo velikost spremenljivega filtra nd, 77 mm pokrovček filtra ustreza samo 77 mm spremenljivemu filtru nd.