K&F TPU Lens Cap for 67mm Adjustable ND filter, COC Material

Pokrovček za objektiv s filtrom TPU K&F Concept je vrhunska dodatna oprema, zasnovana za zaščito vašega dragocenega spremenljivega filtra ND. Izdelana je iz visokokakovostnega materiala TPU in je odporna na madeže ter enostavna za čiščenje, tako da bo vaš filter ostal v odličnem stanju. Ta pokrovček objektiva omogoča priročno in brezskrbno namestitev,…

Več informacij

15.66 € z DDV 12.83 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Pokrovček za objektiv s filtrom TPU K&F Concept je vrhunska dodatna oprema, zasnovana za zaščito vašega dragocenega spremenljivega filtra ND. Izdelana je iz visokokakovostnega materiala TPU in je odporna na madeže ter enostavna za čiščenje, tako da bo vaš filter ostal v odličnem stanju. Ta pokrovček objektiva omogoča priročno in brezskrbno namestitev, saj se neposredno namesti na filter, ne da bi ga bilo treba vijačiti, zato ga je enostavno namestiti in sneti. Mehak material TPU ne zagotavlja le odlične odpornosti proti praskam, temveč tudi učinkovito preprečuje nenamerne padce, ne da bi poškodoval okvir ali steklo filtra. Bistveno je opozoriti, da je ta pokrovček za objektiv filtra posebej združljiv s filtri K&F Concept s spremenljivim ND in morda ne bo deloval s filtri s spremenljivim ND drugih blagovnih znamk. Pomembno je, da pred naročilom potrdite velikost svojega spremenljivega filtra ND, saj je ta 67-milimetrski pokrovček prilagojen za 67-milimetrske spremenljive filtre ND. Upoštevajte, da ta pokrovček ni primeren za uporabo z UV filtri, CPL filtri, fiksnimi ND filtri, črnimi difuzijskimi filtri, magnetnimi filtri ali neposredno na objektivu. Nadgradite zaščito filtrov s tem namenskim pokrovčkom za objektiv podjetja K&F Concept.

  • * 【Preuime Material】Narejen iz materiala TPU, odporen na madeže, ki ga ni lahko obarvati, enostaven za prenašanje in čiščenje.
  • * 【Priročen】Najprej namestite na filter, ni ga treba privijati, hitro ga odstranite in zaščitite filter objektiva z vseh strani.
  • * 【Odporen proti praskam in proti padcem 】Mehka TPU matrica, bolj profesionalna pri preprečevanju padcev, neškodljiva za okvir filtra in steklo filtra.
  • * 【Uporaba】Ta pokrovček filtra ustreza samo spremenljivemu filtru K&F Concept, ni združljiv s spremenljivim filtrom drugih blagovnih znamk.
  • * 【Note】Ta pokrovček filtra je primeren samo za spremenljivi filter nd , ni ga bilo mogoče uporabiti za UV filter, cpl filter, fiksni filter nd, črni difuzijski filter, magnetni filter in objektiv neposredno, preden naročite pokrovček filtra, potrdite svojo velikost spremenljivega filtra nd, 67 mm pokrovček filtra ustreza samo 67 mm spremenljivemu filtru nd.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Pokrovčki za objektiv/zaščita za objektiv

Main parameters

Size of lens cover67 mm