K&F Concept 82 mm spremenljivi filter ND ND3-ND1000

K&F Concept 82 mm spremenljiv ND filter ND3-ND1000, ultra tanek HD, z obojestranskim 28-slojnim nanopremazom, serija Nano-X

Več informacij

Posebni dogodki: 107.79 €
145.49 € 107.79 € z DDV 88.35 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 4 ks
Praha 4 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

K&F Concept 82 mm spremenljiv ND filter ND3-ND1000, ultra tanek HD, z obojestranskim 28-slojnim nanopremazom, serija Nano-X

  • 【Slikanje v izjemno visoki ločljivosti】 Objektiv je izdelan iz vrhunskega japonskega optičnega stekla, njegova površina pa je oksidirana in peskana. Uporablja obojestransko večplastno napredno obdelavo površine ter tehnologijo brušenja in poliranja, ki lahko učinkovito zmanjša odbito svetlobo na površini filtra. Na ta način se močno zmanjša pojav bleščanja, ki nastane zaradi odboja zunanje obrambne linije objektiva z dolgo osvetlitvijo, in zagotovi se kakovost slike z izjemno visoko ločljivostjo.
  • 【Duplex Nanolayer】 Objektiv ima na obeh straneh 28 slojev nanosloja, ki je odporen na vodo, olje in praske. Učinkovito preprečuje, da bi veter opraskal površino objektiva. Če voda po naključju pride na filter, ostanejo vodne kapljice strjene in se ne razširijo, kar olajša prenašanje in čiščenje ter ima vlogo zaščite pred meglenjem pri dolgotrajnem shranjevanju.
  • 【Priročno preklapljanje opreme】 Obljublja se ND3-1000, brezplačno prestavljanje zobnikov, okvir je opremljen s palico, s katero lahko stranke priročno nastavijo velikost zobnika. Za uporabnike, ki snemajo videoposnetke, je s pomožnimi orodji uporabna samodejna nastavitev reduktorja svetlobe.
  • 【Priročno shranjevanje】 Izdelek je opremljen z vrečko za shranjevanje, ki jo lahko stranke priročno shranijo, ko se odpravijo na snemanje. Stranska izvlečna struktura sledi slogu oblikovanja kvadratne torbe za shranjevanje in jo je mogoče preprosto odstraniti.

Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri

Main parameters

Filter typeVariable ND
BayonetND
Format82 mm