K&F 82MM XV40 Nano-X Variable/Fader ND Filter, ND8~ND128, W/O Black Cross

S spremenljivim filtrom ND K&F Concept dosežete optimalno kakovost slike. Ta vrhunski filtrirni material, izdelan iz uvoženega stekla AGC, zagotavlja barvno ravnovesje, jasnost in ostrino brez barvnih odtenkov. Zahvaljujoč napredni tehnologiji, ki jo odpravlja tudi pri širokokotnih in telefoto objektivih, se poslovite od strašnega križa "X". S 40 plastmi…

Več informacij

Posebni dogodki: 65.23 €
111.92 € 65.23 € z DDV 53.47 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: jutri
Na zalogi 5 ks
Praha 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

S spremenljivim filtrom ND K&F Concept dosežete optimalno kakovost slike. Ta vrhunski filtrirni material, izdelan iz uvoženega stekla AGC, zagotavlja barvno ravnovesje, jasnost in ostrino brez barvnih odtenkov. Zahvaljujoč napredni tehnologiji, ki jo odpravlja tudi pri širokokotnih in telefoto objektivih, se poslovite od strašnega križa "X". S 40 plastmi večplastnih nanometrskih prevlek je ta filter vodoodporen, odporen na praske in proti bleščanju ter zagotavlja vrhunsko zaščito objektiva in vrhunsko kakovost fotografij. Izjemno tanek 7,4 mm okvir preprečuje širokokotno vinjetiranje (podpira 40 mm goriščno razdaljo brez vinjetiranja), zaradi nedrseče zasnove CNC pa je namestitev in odstranitev enostavna. Združljiv z 82 mm objektivi; pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata (pred katerim je simbol "ø"), za 82 mm filter ND pa se prepričajte, da je velikost pokrovčka objektiva 86 mm.

  • * 【Uvoženo steklo AGC】Premenljiv filter nd, narejen z uvozom stekla AGC, prvovrstni filtrirni material, ki uravnoteži barvno testo, brez barvnega preliva in brez vpliva na jasnost in ostrino slike.
  • * 【Samozaporni okvir, brez križa "X" 】Sproščajte se od križa "X" na slikah, saj K&F Concept uporablja vrhunsko tehnologijo za popolno izogibanje pogostemu problemu "X" pri spremenljivem filtru nd na širokokotnih in teleobjektivih.
  • * 【NANOTEC】Optični inženirji podjetja K&F Concept so razvili večplastne nanometrske premaze (skupaj 40), ki so vodoodporni, odporni na praske in preprečujejo bleščanje ter tako ščitijo dragoceni objektiv in zagotavljajo kakovostne fotografije.
  • * 【Ultra tanek okvir za preprečevanje vinjetiranja】7,4 mm Ultra tanek okvir je zasnovan tako, da se izogne širokokotnemu vinjetiranju (40 mm goriščna razdalja ne podpira vinjetiranja). Zasnova CNC brez drsenja omogoča enostavno namestitev in odstranitev filtra.
  • * 【NOTE】Ta komplet filtrov je združljiv z vsemi 82 mm objektivi. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata. Pred številko je vedno simbol "ø" (premer). Za 82-milimetrski filter nd mora biti velikost pokrova objektiva/okvirja 86 mm.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri