K&F 86MM XB42 Nano-X CPL+Variable/Fader NDX ND2~ND32,Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

Vsestranski filter K&F Concept ND & CPL 2 v 1 ponuja udobje, saj združuje funkcije filtra CPL in spremenljivega filtra ND, zato vam ni treba preklapljati med dvema filtroma. Ta inovacija ne zmanjšuje le količine svetlobe, ki vstopa v objektiv, temveč hkrati učinkovito zatemnjuje nebo in obvladuje odseve. Zahvaljujoč vrhunski tehnologiji podjetja K&F,…

Več informacij

Posebni dogodki: 106.59 €
183.55 € 106.59 € z DDV 87.37 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: jutri
Na zalogi 5 ks
Praha 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Vsestranski filter K&F Concept ND & CPL 2 v 1 ponuja udobje, saj združuje funkcije filtra CPL in spremenljivega filtra ND, zato vam ni treba preklapljati med dvema filtroma. Ta inovacija ne zmanjšuje le količine svetlobe, ki vstopa v objektiv, temveč hkrati učinkovito zatemnjuje nebo in obvladuje odseve. Zahvaljujoč vrhunski tehnologiji podjetja K&F, ki zagotavlja izjemno zmogljivost tudi pri širokokotnih objektivih in spremenljivih filtrih ND, se lahko poslovite od pogoste težave s križem "X", ki se pojavlja na slikah. Filter je izdelan iz profesionalnega optičnega stekla in ima večplastno prevleko, ki omogoča le 0,7-odstotno prepustnost svetlobe, hkrati pa je vodoodporen in odporen na praske, kar zagotavlja zanesljivo zaščito vašega dragocenega objektiva. Okvirji filtra iz aluminijeve zlitine z nazobčanimi robovi so zasnovani za enostavno namestitev in imajo priročne oznake od Min do ND32, ki vam pomagajo natančno nadzorovati učinek filtra ND. Pred naročilom ne pozabite preveriti velikosti navoja objektiva vašega fotoaparata, ki je običajno označen na ohišju objektiva ali natisnjen pod pokrovčkom objektiva, pred njim pa je simbol "ø" (premer).

  • * 【ND in CPL filter 2 v 1】 En filter ima funkcijo CPL in spremenljivega ND filtra, prihrani vam čas za zamenjavo dveh filtrov; ne more samo zmanjšati količine svetlobe, ki vstopa v objektiv, ampak tudi zatemniti nebo, hkrati pa obvladati odseve.
  • * 【Nič križa "X" na slikah】Sproščajte se od križa "X" na slikah, K&F uporablja vrhunsko tehnologijo, s katero se boste poslovili od te pogoste težave pri širokokotnih objektivih in spremenljivih filtrih ND.
  • * 【Material】Naredili so ga dokončana profesionalna optična stekla, večplastni premaz, ki omogoča le 0,7-odstotno prepustnost svetlobe in je vodoodporen, odporen na praske, kar lahko zaščiti vaš dragoceni objektiv.
  • * 【Filtrski okvirji】Filtrski okvirji so izdelani iz aluminijeve zlitine, nazobčana oblika roba okvirja omogoča enostavno namestitev. Na okvirju je 5 oznak od Min do ND32, kar vam omogoča, da se prepričate o zaustavitvah filtra ND.
  • * 【Note】 Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata (običajno je označen nekje na ohišju objektiva ali natisnjen pod pokrovčkom objektiva). Pred številko je vedno simbol "ø" (premer).
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri