K&F Concept 12x50 monokularni teleskop visoke ločljivosti BAK-4 prizma IP65 vodoodporen, črn

Monokular K&F Concept 12x50 ima optiko z visoko ločljivostjo, zasnovano za ljubitelje aktivnosti na prostem in opazovalce narave. Opremljen je s prizmo BAK-4 in 12-kratno povečavo, ki zagotavlja ostro in jasno sliko tudi na velikih razdaljah. S 50-milimetrsko objektivno lečo omogoča zadostno prepustnost svetlobe za boljšo vidljivost v slabših svetlobnih…

Več informacij

44.76 € z DDV 36.69 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks, Budapest 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Monokular K&F Concept 12x50 ima optiko z visoko ločljivostjo, zasnovano za ljubitelje aktivnosti na prostem in opazovalce narave. Opremljen je s prizmo BAK-4 in 12-kratno povečavo, ki zagotavlja ostro in jasno sliko tudi na velikih razdaljah. S 50-milimetrsko objektivno lečo omogoča zadostno prepustnost svetlobe za boljšo vidljivost v slabših svetlobnih pogojih. Monokular je kompakten in lahek, zato je prenosen in enostaven za prenašanje pri pohodništvu, opazovanju divjih živali in drugih dejavnostih na prostem. Omogoča udobno gledanje zaradi nastavljivega ostrenja in trpežne konstrukcije, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

  • * 【Večje vidno polje】50 mm objektiv, ki zagotavlja ustreznejšo dodatno svetlobo in večje vidno polje. daljnogled z visokim seznamom 12X50x, 12-kratna povečava in zoom za opazovanje predmetov, vidno polje 87/1000 m.
  • * 【Daljše obnavljanje】 Večplastna prizma BAK4 FMC s premazom okularja in leč, prepustnost svetlobe do 99 %, največja obnovitev barv slike. Opremljen je s kolescem za ostrenje, s katerim lahko hitro prilagodite srednji in okoliške dele zaslona na splošno stanje HD, da se izognete delni zameglitvi slike.
  • * 【več prenosen】 Monokular je bolj kompakten, bolj prenosen, primeren za uporabo na prostem. Z 1/4″ vmesnikom za stativ, ki je neposredno povezan z vmesnikom za stativ, ni treba kupovati dodatne opreme. Ogrodje zrcala z obešalno sponko, bolj trdno in stabilno.
  • * 【Kakovostno oblikovanje】 Visokokakovostno okolju prijazno gumijasto ohišje objektiva, odpravlja vonj, površina je oblikovana v podrobno matirano teksturo, učinkovita protizdrsna in protizdrsna obdelava, ergonomska oblika, protizdrsni utor za palec. Vodotesnost po standardu IP66, doživljenjska vodotesnost.
  • * 【Dvigajoči okular】 Dvigni okular, ki podpira dve vrsti gledanja in je primeren tako za uporabnike očal kot za tiste, ki očal ne nosijo.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Daljnogledi