K&F Concept Leica M Lenses to M43 MFT Mount Camera Adapter

Z adapterjem za objektiv Leica M Mount za objektiv MFT sprostite vse možnosti svojega fotoaparata Micro Four Thirds (M4/3). Ta adapter omogoča nemoteno povezovanje objektivov z bajonetom Leica M z ohišji fotoaparatov Micro Four Thirds in s tem razširja združljivost objektivov. Adapter je združljiv s številnimi fotoaparati Micro Four Thirds, vključno s fotoaparati…

Več informacij

27.97 € z DDV 22.93 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 4 ks
Praha 4 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Z adapterjem za objektiv Leica M Mount za objektiv MFT sprostite vse možnosti svojega fotoaparata Micro Four Thirds (M4/3). Ta adapter omogoča nemoteno povezovanje objektivov z bajonetom Leica M z ohišji fotoaparatov Micro Four Thirds in s tem razširja združljivost objektivov. Adapter je združljiv s številnimi fotoaparati Micro Four Thirds, vključno s fotoaparati Panasonic Lumix ter Olympus PEN in OM-D, in je zasnovan za optimalno stabilnost in natančnost. Izdelan je iz medenine in aluminija, trpežna konstrukcija pa zagotavlja dolgotrajno delovanje. Ročno upravljanje omogoča ostrenje do neskončnosti, kar zagotavlja prilagodljivost pri fotografiranju. Za težje objektive srednjega formata je priporočljivo uporabiti teleobjektivni nosilec in stativ za optimalno ravnovesje. S tem vsestranskim adapterjem za objektive izboljšajte svojo fotografsko izkušnjo.

  • * Dovolite uporabo objektivov z bajonetom Leica M na ohišju fotoaparata z bajonetom Micro 4 3 MFT.
  • * Združljiv s fotoaparatom Micro Four Thirds (M4/3) vključuje: G1, GH1, GF1, G10, G2, GH2, GF2, G3, GF3, GX1, GF5, G5, GH3, GF6, G6, GX7, GX80/GX85/GX7 Mark II, GM1, GH4, GM5, GF7, G7, GX8, G85/G80, DC-GH5, DC-G9; Olympus PEN E-P1, E-P2, E-PL1, E-PL1s, E-PL2, E-P3, E-PL3, E-PM1, E-PL5, E-PM2, E-P5, E-PL6, E-PL7, PEN-F, E-PL8; Olympus OM-D E-M5, E-M1, E-M10, E-M5 II, E-M10 Mark II, E-M1 Mark II, JVC GY-LS300 S35 mm videokamera, DJI Zenmuse X5, Kodak Pixpro S-1, Blackmagic Pocket Cinema Camera itd.
  • * Izdelano iz medenine in aluminija. Stabilna, natančna in vzdržljiva konstrukcija. Ročno upravljanje. dovoljeno neskončno ostrenje.
  • * Za težke objektive srednjega formata predlagamo uporabo s teleobjektivnim nosilcem in stativom, da se pri snemanju uravnoteži njegova teža.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Adapterji