Namizna konzola Blackmagic Design Fairlight

Namizna konzola Fairlight je nadzorna konzola za oddelek Fairlight v DaVinci Resove, ki ponuja 12 na dotik občutljivih motoriziranih drsnih upravljalnikov, vrtljive potenciometre, vgrajene LCD-zaslone nad vsakim oddelkom Channel Strip, funkcije avtomatizacije in navigacije, izhod HDMI za neposreden prikaz nastavitev konzole na zunanjem monitorju in še več…

Več informacij

3 458.7 € z DDV 2 835 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
14-30 dni
Koda artikla:
DV/RESF/EDTAUSMIN
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Namizna konzola Fairlight je nadzorna konzola za oddelek Fairlight v DaVinci Resove, ki ponuja 12 na dotik občutljivih motoriziranih drsnih upravljalnikov, vrtljive potenciometre, vgrajene LCD-zaslone nad vsakim oddelkom Channel Strip, funkcije avtomatizacije in navigacije, izhod HDMI za neposreden prikaz nastavitev konzole na zunanjem monitorju in še več!

Namizna konzola Fairlight je nadzorna konzola za DaVinci Resolve (razdelek Fairlight) za kompleksno mešanje več sledi v realnem času, vključno z nastavljanjem številnih parametrov in vtičnikov ter spremljanjem, snemanjem in navigacijo po projektu. Je idealno orodje za manjše studie, npr. za obdelavo reklamnih jinglov, spletnih oddaj itd. Konzola ponuja klasično postavitev z 12 motoriziranimi sabljami, natančnimi potenciometri in osvetljenimi gumbi za hitro prepoznavanje kanalov. Omogoča hitro prilagajanje vgrajenih parametrov EQ in kompresorja za posamezne kanale, vtičnike itd. Zahvaljujoč izhodu HDMI je mogoče priključiti zaslon, ki prikazuje celotne nastavitve, kot je to običajno pri velikih mešalnih konzolah!

12 kanalov
Namizna mešalna konzola Fairlight ponuja 12 popolnoma opremljenih odsekov kanalov, vključno s 100-milimetrskim motoriziranim izvlečnim krmilnikom za nastavitev ravni, gumbi za npr. izklop zvoka ali solo, večfunkcijskim vrtljivim kodirnikom in prikazovalnikom stanja LCD (prikazuje ime skladbe/tirnice, številko, barvo, usmerjanje, raven, avtomatizacijo, dodelitev zbirke itd.) Vsak kanal je mogoče dodeliti katerikoli projektni sledi ali skupini sledi ali celotnemu vodilu. Tako lahko med snemanjem in mešanjem enostavno in hitro nadzorujete celoten projekt. Seveda lahko ustvarjate in preklapljate skupine sabljanja.

Hitra navigacija
Med delom na glasbenem projektu ni več iskanja posnetkov na časovnici in lovljenja gumbov miške. Z namizno konzolo Fairlight boste delali hitreje zaradi transportnih gumbov in visokokakovostnega krmilnika jog/shuttle za hitro premikanje po časovnici, začetek/zaustavitev predvajanja ali skok na točno določen položaj v časovnici. S kolescem za premikanje lahko tudi povečate časovno os, nastavite ravni sledi itd.

Konfigurabilnost
Gumbe na konzoli lahko uporabite za različne funkcije, vključno z nadzorom vtičnikov, integriranimi sekcijami za izenačevanje in dinamiko itd. V osnovnih nastavitvah konzola deluje v enokanalnem načinu (tj. en kanalski trak na stezo). Način osredotočanja omogoča dodelitev gumbov in kodirnikov funkcijam vtičnikov za posamezno stezo. Tako je na primer mogoče nastaviti več frekvenčnih pasov izenačevalnika naenkrat, kar je z miško nemogoče ...

Avtomatizacija
Konzola omogoča zapisovanje nastavitev parametrov skozi čas, vključno s spremembami ravni, pa tudi zapletenih parametrov vtičnikov! To omogoča ustvarjanje (in poznejše urejanje) miksov v živo, v realnem času. Sabljasti in vrtljivi gumbi so občutljivi na dotik, kar omogoča hitro aktiviranje. S šestimi gumbi za avtomatizacijo lahko vklopite/izključite avtomatizacijo, nastavite način snemanja ali si ogledate krivulje avtomatizacije.

Nastavitve poslušanja
Na voljo je tudi prilagodljiv razdelek za poslušanje, ki omogoča preklapljanje med npr. poslušanjem s slušalkami, uporabo bližnjih ali glavnih monitorjev, do 3D-formatov. Konzola omogoča hitro preklapljanje med viri signala za vodilo za poslušanje, nastavljanje ravni in funkcij za pogovor (potreben je zvočni vmesnik Fairlight). Seveda lahko izhod tudi hitro utišate (Dim) ali utišate (Mute).

Predogled HDMI
Če na konzolo priključite monitor HDMI, dobite vizualne povratne informacije s celotno nastavitvijo konzole. Videli boste informacije o ravneh kanalov ter o vmesniških izenačevalnikih, kompresorjih in drugih vtičnikih. Tako vam ni treba odpirati dodatnih oken za prekrivanje časovnice projekta. Na primer, takoj ko začnete urejati parametre izenačevalnika, se samodejno prikaže njegov vmesnik. Prav tako se samodejno prikažejo parametri vodila, odseka kanalskega traku itd. Ni treba ničesar konfigurirati, samo priključite monitor HDMI in že lahko začnete delati!

Parametri

Parametri

Producent: Blackmagic Design
Kategorija: Krmilniki
ČLANSTVO (2)

ČLANSTVO (2)

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio

DaVinci Resolve Studio podjetja Blackmagic Design je vrhunska rešitev za barvno korekcijo
340.38 €
Na zalogi > 5 ks

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio verzija s priključkom USB

DaVinci Resolve Studio podjetja Blackmagic Design je vrhunska rešitev za barvno korekcijo
340.38 €
Na zalogi > 5 ks