Tilta Camera Cage for BMCC 6K Basic Kit - Black

Kletka za kamero BMCC 6K (Full Frame) zagotavlja zaščitni oklep za ohišje kamere in uporabnikom omogoča pritrditev različnih dodatkov za izboljšanje funkcionalnosti kamere. Ta posodobljena različica ima zgornjo ploščo, ki je popolnoma usklajena z navojem 1/4″-20 na vrhu ohišja fotoaparata Full Frame, ki trenutno ni združljiv s prejšnjo različico te kletke…

Več informacij

166.77 € z DDV 136.7 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Koda artikla:
TA-T64-B-B
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Kletka za kamero BMCC 6K (Full Frame) zagotavlja zaščitni oklep za ohišje kamere in uporabnikom omogoča pritrditev različnih dodatkov za izboljšanje funkcionalnosti kamere. Ta posodobljena različica ima zgornjo ploščo, ki je popolnoma usklajena z navojem 1/4″-20 na vrhu ohišja fotoaparata Full Frame, ki trenutno ni združljiv s prejšnjo različico te kletke.

  • [ZAŠČITNA OBRAMBA] za BMCC 6K Zaščita kamere in zmanjšanje obrabe s časom
  • [DODATKI ZA MONTAŽO] prek tirnice NATO, združljive z Arrijevo rozeto, sprejemniki za hladno peto, navoj 1/4"-20 z namestitvenimi zatiči
  • [RAZLIČNE KONFIGURACIJE] z odstranljivo zasnovo, ki omogoča nastavitve s polovično kletko in nosilcem v obliki črke L
  • [XENO TOP HANDLE] zagotavlja dodatne pritrdilne točke in večjo prilagodljivost pri upravljanju ali rokovanju
  • [DRŽAJ ZA BATERIJO] Združljiv z nastavljivim razširitvenim nosilcem spodnje plošče in dvojnim 15-milimetrskim držalom za palice

Predstavljamo prenovljen osnovni komplet kletke za kamero Blackmagic Cinema Camera 6K!

Osnova te kletke za kamero BMCC 6K (Full Frame) zagotavlja zaščitni oklep za ohišje kamere in uporabnikom omogoča pritrditev različnih dodatkov za izboljšanje funkcionalnosti kamere.
Ta posodobljena različica ima zgornjo ploščo, ki je popolnoma usklajena z navojem 1/4″-20 na vrhu ohišja kamere Full Frame, ki trenutno ni združljiv z našo prejšnjo različico te kletke.
Nova zasnova ima tudi dva vijaka za povezavo kletke s spodnjim delom fotoaparata, kar ustvarja izjemno varne tri stične točke.
Kletka Full Cage ima več navojev 1/4"-20 z lokacijskimi točkami, sprejemnike za hladno podstavek, rozeto, združljivo z Arrijem, in tirnico NATO Rail za stranska držala in dodatno opremo, ki temelji na sistemu NATO.
Modul desne stranske roke je mogoče odstraniti in tako to polno kletko spremeniti v polovično kletko, ki omogoča večjo prilagodljivost v primerih, ko so potrebne lažje konstrukcije, na primer pri uporabi gimbala.
Spodnja plošča zagotavlja več montažnih točk 1/4″-20 za pritrditev fotoaparata na različne plošče za hitro sproščanje in je združljiva s sprejemnikom ARCA DJI RS3 Pro.
Pri uporabi polovične kletke se lahko spodnja plošča podaljša, da podpira baterijsko držalo Black Magic Design, in vključuje 15-milimetrsko držalo za palice za uporabo dodatne opreme na osnovi palic v pravilni poravnavi LWS z baterijskim držalom.
V osnovni komplet je vključen zgornji ročaj Xeno, ki se na kletko pritrdi z vijakom 1/4″-20 z namestitvenimi zatiči
Ročaj ima silikonsko oblazinjen ročaj, ki omogoča udobnejše rokovanje, hkrati pa ima številne pritrdilne točke za dodatno opremo, kot so sprejemnik hladne čevlje, navoje 1/4″-20 in 3/8″-16.
Priloženi 90-stopinjski adapter HDMI se pritrdi na kletko v bližini vrat HDMI, kar zagotavlja varno povezavo, ki omejuje obrabo vrat.
Komplet vključuje tudi držalo za pogon SSD, ki se pritrdi z vijakom 1/4″-20 z namestitvenim zatičem in uporabnikom omogoča, da pritrdijo pogon SSD Samsung T5 za zunanje snemanje.

Elektronski iskalo BMD NI v celoti prekrito z zgornjo ploščo kletke. Bodite previdni, da se EVF ne poškoduje.

Tritočkovni mehanizem za zaklepanje za varno namestitev

Tritočkovna pritrditev za varno pritrditev kletke na telo, kar izboljša izkušnjo pri snemanju.

Full Camera Cage for BMCC 6K - Black

Prilagodljiva prilagoditev

Združljiv z originalnim baterijskim držalom po odstranitvi osnovne plošče

Full Camera Cage for BMCC 6K - Black

Odstranljiva zasnova

Različne konfiguracije: polna kletka/polna kletka/L-nastavek

Full Camera Cage for BMCC 6K - Black

Enostavna razširitev Prilagodljive konfiguracije

Več navojev za različne dodatke.

Full Camera Cage for BMCC 6K - Black

Parametri

Parametri

Producent: Tilta
Kategorija: Končani kompleti
ČLANSTVO (1)

Dodatna oprema za: Blackmagic Design Cinema Camera 6K (1)

Blackmagic Design Cinema Camera 6K

  • Brezplačna dostava
Blackmagic Cinema Camera 6K je vrhunska digitalna filmska kamera s senzorjem polnega
brez DDV 2 399 €
2 926.78 €
Na poti 3 ks
Za ta izdelek (1)