Tilta Camera Cage for Freefly Ember S5K Lightweight Kit - Black

Temelj tega kompleta je kletka za kamero, ki močno razširja možnosti pritrditve vaše kompaktne hitre kamere in zagotavlja dodatno zaščito telesa z okvirjem iz aluminijeve zlitine.

Več informacij

374.95 € z DDV 307.34 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: jutri
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Koda artikla:
TA-T57-B-B
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Temelj tega kompleta je kletka za kamero, ki močno razširja možnosti pritrditve vaše kompaktne hitre kamere in zagotavlja dodatno zaščito telesa z okvirjem iz aluminijeve zlitine.

Kletka ima več pritrdilnih točk, vključno z Arrijevimi rozetami, Natovimi tirnicami na obeh straneh ter navoji 1/4″-20 in 3/8″-16, oboje z lokacijskimi točkami.

Ta kletka dopolnjuje edinstveno zasnovo kamere Ember z edinstveno zadnjo ploščo, ki se na ohišje kamere priključi z dvema vijakoma M3 in se lahko obrne za 90 stopinj, da se po potrebi sprosti dostop do zadnje strani kamere, ter ima 15 mm vrzel, ko je povezana s kamero, da se toplota iz kamere zlahka odvaja.

Ta zadnja plošča je odlično mesto za namestitev dodatne opreme, kot je naša Tilta Pocket V-Mount Battery Plate V2, ki je odlična lahka možnost za dodajanje baterije V-Mount v vaš sistem.

Ta kletka vključuje tudi podporo za adapter za objektive z nastavki PL in EF, ki se priključi neposredno na telo kletke, ne da bi bilo treba uporabiti osnovno ploščo ali dodatno opremo.

V ta komplet je vključen ergonomski zgornji ročaj Xeno, ki se pritrdi prek tirnice NATO Rail in zaradi nove zasnove z večjo zračnostjo omogoča boljše upravljanje in delovanje.

Ta ročaj ima različne pritrdilne točke, kot sta navoj 1/4-20 in sprejemnik Cold Shoe, ki je odličen za namestitev zunanjega monitorja.

Priložena Manfrotto ploščica za hitro sproščanje je združljiva z izbranimi Manfrottovimi stativnimi glavami in vam bo omogočila priključitev sistema na 15-milimetrsko osnovno ploščo LWS tipa IV.

15-milimetrska osnovna plošča LWS tipa IV dodaja dvojno podporo za 15-milimetrske palice in omogoča pritrditev dodatne opreme na palice, kot so matte boxi in sistemi za sledenje ostrenju.

Spodnji del osnovne plošče se naravno priključi na naše standardne čeljusti Tilta in podpira tudi različne plošče za hitro sproščanje z navojem 1/4″-20 in 3/8″-16.

Opomba: združljivost s sprejemniki Manfrotto ni zagotovljena.

Parametri

Parametri

Producent: Tilta
Kategorija: Kletke