Tilta Camera Cage for Panasonic G9 II Basic Kit - Black

Izboljšajte funkcionalnost fotoaparata z našim novim kompletom kletke za fotoaparat, ki je posebej zasnovan za Panasonic G9 II.

Več informacij

222.73 € z DDV 182.57 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Koda artikla:
TA-T63-A-B
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Izboljšajte funkcionalnost fotoaparata z našim novim kompletom kletke za fotoaparat, ki je posebej zasnovan za Panasonic G9 II.

Osnova tega kompleta je kletka za celoten fotoaparat, ki zagotavlja zaščito ohišja fotoaparata in ima različne možnosti za pritrditev dodatne opreme, vključno z: NATO Rail, Cold Shoe, 3/8″-16 in 1/4"-20 navojem z namestitvenimi zatiči.

Spodnja plošča ima dvosmerno spodnjo ploščo Arca Swiss, ki jo je mogoče enostavno pritrditi na DJI RS3 Pro ali vključuje modularno osnovno ploščo tipa I.

Ta osnovna plošča podpira dvojne 15-milimetrske palice, ki so bistvene za pritrditev dodatkov na palice, kot so sistemi za sledenje ostrenju in mat škatle.

Dno te osnovne plošče je naravno združljivo z našimi standardnimi nastavki Tilta in ima tudi navoja 1/4″-20 in 3/8″-16 za pritrditev različnih plošč s hitrim sproščanjem.

Upoštevajte: ta kletka uporablja DJI-jev standard za ARCA in ni združljiva z vsemi sprejemniki. Združljivost ni zagotovljena.

Vključen zgornji ročaj, ki temelji na 1/4″-20, izboljša prilagodljivost pri snemanju in rokovanju, hkrati pa razširi možnosti montaže prek navoja 1/4″-20 in sprejemnika Cold Shoe.

Ta ročaj se pritrdi z enim samim vijakom 1/4″-20 z namestitvenimi zatiči, ki zagotavljajo stabilno povezavo brez vrtenja .

Priložena kabelska objemka pomaga zagotoviti, da so vsi priključeni kabli varno nameščeni, kar je še posebej pomembno pri zunanjem snemanju.

Edinstven nedrseč mrežast vzorec, ki obdaja ročaj fotoaparata, zagotavlja večje udobje pri dolgotrajnem snemanju.

Zasnova ima tri stične točke med fotoaparatom in kletko prek dveh varnostnih pritrdilnih točk na obeh straneh.

Vgrajeni večnamenski izvijač je mogoče magnetno shraniti za priročen dostop.

Parametri

Parametri

Producent: Tilta
Kategorija: Kletke