Tilta Camera Cage for RED KOMODO-X Advanced Kit (Gold Mount) - Black

Predstavljamo vrhunski sistem kletke za kamero RED Komodo-X. Izboljšajte svoje filmske izkušnje z našo vrhunsko kletko za kamero, zasnovano izključno za naslednjo generacijo modela Komodo.

Več informacij

927.87 € z DDV 760.55 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Koda artikla:
TA-T53-DAB-B
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Predstavljamo vrhunski sistem kletke za kamero RED Komodo-X. Izboljšajte svoje filmske izkušnje z našo vrhunsko kletko za kamero, zasnovano izključno za naslednjo generacijo modela Komodo.

Ta kletka je zasnovana z mislijo na vsestranskost in ima vrsto strateških točk za pritrditev, vključno s tirnicami NATO, sprejemnikom za hladne čevlje, rozetami Arri ter navoji 1/4″-20 in 3/8″-16 z lokacijskimi točkami.

Naša nova podpora za adapter za objektiv, ki je vključena v celotno kletko, ima prefinjeno zasnovo na podlagi objemke, ki zagotavlja več stičnih točk za boljšo stabilnost.

Ta pristop ne povečuje le varnosti adapterjev za objektive, kot je naš adapter Canon RF Mount za PL Mount, temveč tudi krepi vašo samozavest pri uporabi večjih objektivov.

Izkusite novo raven udobja z našim edinstvenim zložljivim zgornjim ročajem, ki uporabnikom omogoča, da večji del ročaja odvrnejo s poti in tako zagotovijo neoviran dostop do zgornjega zaslona fotoaparata, hkrati pa je še vedno združljiv s 7,0″ monitorjem DSMC3 RED TOUCH.

Ta ročaj zagotavlja dodatne pritrdilne točke za dodatno opremo, kot so drugi sprejemnik Cold Shoe, 15-milimetrsko držalo za palice ter navoja 1/4″-20 in 3/8″-16 z lokacijskimi točkami.

Ta komplet vključuje levi stranski leseni ročaj, ki je izrezljan iz lesa črnega oreha in ima ergonomsko obliko, ki je tudi vrtljiv, kar uporabnikom omogoča, da najdejo popoln položaj za delo in po potrebi hitro spremenijo položaj.

Komplet dopolnjuje naša 15-milimetrska osnovna plošča LWS, ki podpira dvojne 15-milimetrske palice in dodatke na osnovi palic, kot so sistemi za sledenje ostrenju ali mat škatle.

Ta osnovna plošča LWS ima spodnjo ploščo, ki je združljiva z našimi standardnimi rešetkami Tilta in jo je mogoče prilagoditi z našo dodatno 19 mm osnovno ploščo za podporo 19 mm palic in namestitev na standardne rešetke Arri.

Priložena baterijska plošča prilagodi ploščo Micro V-Mount Komodo X za podporo baterijam V-Mount polne velikosti in ima nastavljivo višino za namestitev baterij različnih velikosti.

Napredni vhodno-izhodni modul ima vgrajen kabel EXT, ki omogoča večjo funkcionalnost za zaustavitev delovanja, časovno kodo in napajanje prek dodatnih priključkov.

Ta modul je lahko nameščen in napajan prek plošče za baterije ali pa je nameščen zunaj in napajan prek 2-pinskega vhoda za napajanje. Baterijska plošča in modul I/O vključujeta naslednja vrata:

(1) 14,8-voltni 2-pinski vhod/izhod LEMO
(1) 3-pinski priključek Fischer R/S
(1) vrata za časovno kodo
(1) Rdeča vrata CTRL
(1) Priključek Genlock

(2) 14,8V 2-kolutni priključek LEMO
(1) 14,8V priključek P-Tap
(1) Priključek USB-C

Povečajte svoj ustvarjalni potencial, zaščitite opremo in sprostite vse svoje vizije s celovitim sistemom, ki brezhibno združuje zaščito, vsestranskost in inovativnost.

Parametri

Parametri

Producent: Tilta
Kategorija: Končani kompleti