Tilta Camera Cage for Sony BURANO Basic Kit

Predstavljamo osnovni komplet kletke za fotoaparat Sony BURANO. Temelj tega kompleta je kletka za fotoaparat Full Camera Cage, ki zagotavlja zaščitni oklep za ohišje fotoaparata in omogoča namestitev različnih dodatkov za izboljšanje funkcionalnosti fotoaparata. Ta kletka za fotoaparat ima različne pritrdilne točke, vključno z rozetami Arri, 15-milimetrskimi…

Več informacij

782.37 € z DDV 641.28 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Opis izdelka

Opis izdelka

Predstavljamo osnovni komplet kletke za fotoaparat Sony BURANO. Temelj tega kompleta je kletka za fotoaparat Full Camera Cage, ki zagotavlja zaščitni oklep za ohišje fotoaparata in omogoča namestitev različnih dodatkov za izboljšanje funkcionalnosti fotoaparata. Ta kletka za fotoaparat ima različne pritrdilne točke, vključno z rozetami Arri, 15-milimetrskimi držali za palice, navoji 1/4″-20 in 3/8″-16, oboje z lokacijskimi točkami.

Standardne rozete Arri so nameščene tako, da so enake tistim na originalnem ohišju fotoaparata, in so združljive z originalnim krmilnim ročajem.

15-milimetrsko držalo za palice lahko namestite na zgornjo ploščo ali stranske ročice, kar zagotavlja prilagodljive mo`nosti za motorje za krmiljenje objektivov, kot `e omenjene nosilce objektivov in navpične nastavitve kamere.

Priložena 15-milimetrska osnovna plošča LWS in dvojne 15-milimetrske palice uporabnikom omogočata pritrditev dodatne opreme na palice, kot so matte boxi in sistemi za sledenje ostrenju, medtem ko se spodnji del te osnovne plošče povezuje z našimi grebeni Tilta in ima navoja 1/4″-20 in 3/8″-16.

Ta kletka vključuje tudi stransko montažno ploščo, ki omogoča nastavitve višine in kota ter jo je mogoče pritrditi na več montažnih točk na zgornji plošči, da se razširi funkcionalnost te plošče.

Vrhnja plošča ima tudi namensko režo za priloženi zgornji ročaj, ki je združljiv tudi z originalnim zgornjim ročajem fotoaparata. Priloženi zgornji ročaj ponuja različne pritrdilne točke in izboljšuje možnosti za rokovanje s sistemom.

15-milimetrski nosilec za palico ponuja priročen način za namestitev vključenega vrtljivega nosilca EVF, ki omogoča večjo prilagodljivost pri nagibanju in vrtenju elektronskega iskala fotoaparata.

Kletka za fotoaparat je izdelana iz visoko funkcionalne aluminijeve zlitine serije 7000, ki je lahka in vzdržljiva.

Vključen je tudi večnamenski komplet mini orodij, kompakten, vzdržljiv in vsestranski komplet orodij, namenjen kletkam za fotoaparate in podpornim sistemom, ki vsebuje šest univerzalnih orodij.

Camera Cage for Sony BURANO Pro Kit (Canceled)

Modularna zasnova, lahka in uporabniku prijazna

Kletka za kamero je izdelana iz visoko funkcionalne aluminijeve zlitine serije 7000, zato je lahka in vzdržljiva. Sistem ima 15-milimetrsko osnovno ploščo, zgornjo ploščo, stranske roke, 15-milimetrska držala za palice in stransko montažno ploščo.

Camera Cage for Sony BURANO Pro Kit (Canceled)

Nova zasnova držal za palice, ki se pritrdijo na zgornji in stranski del kletke za kamero. Prilagodljiv sklop

15-milimetrsko držalo za palice lahko namestite na zgornje in stranske roke kletke fotoaparata. Zagotavlja prilagodljive možnosti za motorje za krmiljenje objektiva ter navpične nastavitve fotoaparata in nosilce za objektiv.

Camera Cage for Sony BURANO Pro Kit (Canceled)

Vsebuje standardne rozete Arri z enakimi položaji za montažo

Kletka za kamero ima vgrajene rozete Arri Standard z montažnimi položaji, ki so enaki prvotni zasnovi kamere. Združljive so z originalnim krmilnim ročajem.

Camera Cage for Sony BURANO Pro Kit (Canceled)

Nova nastavljiva stranska montažna plošča

Celotna kletka za kamero ima stransko montažno ploščo, ki omogoča nastavitve višine in kota. Več točk za pritrditev na zgornji plošči pomaga razširiti funkcionalnost te montažne plošče.

Camera Cage for Sony BURANO Basic Kit

Vrtljiv nosilec za EVF

Podpira navpične in vodoravne nastavitve prek dveh gibljivih točk, opremljenih s funkcijo blaženja, ki preprečuje, da bi nosilec padel, ko je ohlapen.

Parametri

Parametri

Producent: Tilta
Kategorija: Kletke