Tilta Nucleus Nano II Wireless Lens Control System Kit II

Novo in izboljšano ročno kolesce uporabnikom omogoča, da za nastavitev ostrenja uporabijo glavno izbirko, medtem ko nova krmilna ročica brez težav upravlja funkcije povečave ali zaslonke z blaženo ročico, ki je kot nalašč za lažji približevanje ali oddaljevanje.

Več informacij

692.83 € z DDV 567.89 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Pošlji: 18. 06.
V pošiljanje 1 ks
Bratislava 1 ks
Koda artikla:
WLC-T05-K2
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Novo in izboljšano ročno kolesce uporabnikom omogoča, da za nastavitev ostrenja uporabijo glavno izbirko, medtem ko nova krmilna ročica brez težav upravlja funkcije povečave ali zaslonke z blaženo ročico, ki je kot nalašč za lažji približevanje ali oddaljevanje.

Navigacija po sistemu še nikoli ni bila tako enostavna zaradi novega 1,6-palčnega krožnega zaslona na dotik in uporabniku prijaznega vmesnika, ki omogoča hiter dostop do vrste naprednih funkcij, vključno z namenskimi stranmi za kartiranje objektiva in funkcije za nadzor fotoaparata.

Nano II uporabnikom omogoča brezžično prilagajanje nastavitev fotoaparata prek WiFi, Bluetooth in vrat USB-C na motorju za združljive sisteme fotoaparatov, kot so Canon, Sony, Black Magic Design, in lahko upravlja do 4 motorje za ostrenje, zaslonko, zoom in Mirage VND, če se uporablja s priloženim krmilnim ročajem.

Ta ročica se napaja iz Sonyjeve baterije serije L (F550/570) in lahko pošilja energijo ročnemu kolesu Nucleus Nano II za daljšo življenjsko dobo baterije. Na sprednji strani ima tudi kolesce za ostrenje, s katerim lahko upravljate oba motorja serije Nucleus in motor za ostrenje DJI prek izbirnega modula brezžičnega sprejemnika (ni priložen ), ki se lahko uporablja tudi za brezžično upravljanje DJI RS2 ali RS3 Pro.

Ročaj ima navoj 1/4″-20 z lokacijskimi točkami, ki so kot nalašč za namestitev našega pravokotnega nastavka za rozeto, pa tudi sprejemnika za hladno čeveljnico, ki ga lahko uporabite z našim opcijskim nastavkom za hladno čeveljnico, da ustvarite popolno postajo za vlečenje ostrenja, ko ga uporabljate z ročnim kolesom.

Upoštevajte, da trenutna vdelana programska oprema v celoti podpira vse upravljalne elemente za BMPCC 4K, 6K, 6K Pro ter delno podpira Sony FX3, A7S3, A7R5, ZV-E1, ZV-E10 in Canon R7 za nastavitve, kot so Run/Stop, Shutter Speed, ISO in Iris, medtem ko je Run Stop trenutno podprt za sisteme kamer, vključno z vsemi zgoraj navedenimi ter Sony A7C, A7M4, A7R3, Canon R6M1, Panasonic S1H, GH6 in S5M2 prek dodatnega kabla USB-C Run/Stop. Dodatni sistemi fotoaparatov bodo združljivi v prihodnjih posodobitvah vdelane programske opreme.

Nadzorni zaslon za kartiranje objektiva ponuja informacije o razdalji ostrenja v realnem času, kar vam omogoča, da ste obveščeni in imate nadzor nad vsakim kadrom, ne da bi se morali zanašati na fizično označevanje diska za ostrenje, medtem ko notranja baterija, ki se napaja prek USB-C, ponuja do 20 ur neprekinjenega napajanja, odvisno od uporabe.(v trenutni vdelani programski opremi še ni na voljo)

Nano II je opremljen z visokozmogljivim motorjem, ki zagotavlja petkrat večji navor kot njegov predhodnik, s priročnimi vhodnimi in izhodnimi priključki USB-C, kar je idealno za povezovanje več motorjev iz enega vira napajanja.

Nano II je naš najbolj združljiv sistem doslej, saj je združljiv z motorji DJI RS2, RS3 Pro, DJI Focus Motors, Nucleus M(razen ročajev) in prejšnjo generacijo Nucleus Nano, kar uporabnikom, ki že uporabljajo prejšnje iteracije ekosistema Nucleus, zagotavlja nemoten potek dela.

Upoštevajte, da bo za integracijo z ročaji Nucleus M, naprednimi stranskimi ročaji za ostrenje ter motorji DJI Ronin in Ronin Focus Motors potrebna dodatna strojna oprema, ki ni vključena v komplet.

Izboljšajte svojo izkušnjo snemanja filmov z Nucleus Nano II - brezžičnim sistemom za nadzor objektiva. Pridobite natančen nadzor nad objektivi, uživajte v intuitivnem uporabniškem vmesniku in izkusite neprimerljivo združljivost z vrhunsko opremo.

OPOMBA: Nekatere zgoraj navedene funkcije v trenutni vdelani programski opremi NE delujejo v celoti.

Kartiranje objektivov in druge funkcije trenutno niso na voljo in bodo uvedene s prihodnjimi posodobitvami vdelane programske opreme. Funkcija nadzora kamere je trenutno združljiva le z izbranimi kamerami.

Ročaji za levo in desno roko Nucleus M ter napredni ročaji za stransko ostrenje trenutno NISO združljivi z motorjem Nano II, zato je treba dodatno strojno opremo kupiti posebej.

Funkcije, kot je združljivost z motorjem za ostrenje DJI Ronin/ DJI, še niso na voljo in bo prav tako treba dodatno strojno opremo kupiti posebej.

**Kameri Canon in Sony sta trenutno združljivi le prek PD kablov USB-C, kamere Black Magic Design pa so združljive le prek povezave Bluetooth**

Pri uporabi adapterjev za namestitev objektiva: Nano II Bluetooth bo mogoče uporabljati le ob uporabi uradno podprtih objektivov za določen adapter.

Držalo za nadzorno ročico NATO Mount je namenjeno samo ročnemu kolesu Nano II. Preko tega nastavka NATO ne priključujte druge dodatne opreme, sicer lahko poškodujete kontaktne nožice.

Parametri

Parametri

Producent: Tilta
Kategorija: Nadzor povečave in ostrenja
ČLANSTVO (1)

ČLANSTVO (1)

Tilta Advanced Soft Carrying Case for Nucleus Nano II

Ta napredna torbica z mehkim ohišjem je odlična izbira za varno in urejeno shranjevanje
32.46 €
Na zalogi 2 ks