K&F 43MM Nano-X Variable/Fader ND Filter, ND2~ND32, W/O Black Cross with 3pcs cleaning cloths

Ustvarjalne posnetke posnemite s filtrom K&F Concept Nano-X ND2-ND32 s spremenljivim ND filtrom. Ta 43-milimetrski filter ponuja 1-5 stopenjsko nastavljivo zmanjšanje svetlobe za osupljive učinke. Izdelan je iz japonskega optičnega stekla z zelenim multikritjem, zato ohranja barvno natančnost. Poleg tega je premaz odporen na vodo in praske ter zagotavlja…

Več informacij

67.14 € z DDV 55.04 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks
Koda artikla:
KF01.1164V1
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Ustvarjalne posnetke posnemite s filtrom K&F Concept Nano-X ND2-ND32 s spremenljivim ND filtrom. Ta 43-milimetrski filter ponuja 1-5 stopenjsko nastavljivo zmanjšanje svetlobe za osupljive učinke. Izdelan je iz japonskega optičnega stekla z zelenim multikritjem, zato ohranja barvno natančnost. Poleg tega je premaz odporen na vodo in praske ter zagotavlja vzdržljivost. Odličen za dinamično fotografijo in videografijo.

Filter K&F Concept Nano-X ND2-ND32 Variable ND je vsestranski 43 mm filter, ki omogoča nastavljivo zmanjšanje svetlobe od 1 do 5 stopenj. Izdelan je iz japonskega optičnega stekla z zelenim multikritjem in omogoča natančen nadzor hitrosti zaklopa in zaslonke, zato je idealen za ustvarjalno fotografijo in videografijo. Ta filter ohranja barvno natančnost in je izboljšan z vodoodpornim premazom, odpornim na praske, kar zagotavlja vzdržljivost in vrhunsko zmogljivost v različnih pogojih fotografiranja. Idealen za snemanje dinamičnih prizorov in doseganje edinstvenih vizualnih učinkov.

Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri