K&F 67MM Nano-X Variable/Fader ND Filter, ND2~ND32, W/O Black Cross with 3pcs cleaning cloths

Izkusite odličnost filtrov ND K&F Concept, ki so izdelani iz profesionalnega optičnega stekla in ne iz optične smole. Ti filtri zmanjšujejo vnos svetlobe, ne da bi vplivali na splošno barvno ravnovesje, zato so idealni za 67 mm objektive. Za namestitev mora biti pokrovček objektiva 72-milimetrski. Z inovativno tehnologijo podjetja K&F se lahko poslovite…

Več informacij

63.79 € z DDV 52.28 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Koda artikla:
KF01.1802V1
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Izkusite odličnost filtrov ND K&F Concept, ki so izdelani iz profesionalnega optičnega stekla in ne iz optične smole. Ti filtri zmanjšujejo vnos svetlobe, ne da bi vplivali na splošno barvno ravnovesje, zato so idealni za 67 mm objektive. Za namestitev mora biti pokrovček objektiva 72-milimetrski. Z inovativno tehnologijo podjetja K&F se lahko poslovite od strašnega učinka križa "X" na slikah, ki je pogosta težava pri širokokotnih objektivih in spremenljivih filtrih ND. Filtri ND so opremljeni s tehnologijo NANOTEC, inovativnim nanosom, ki je vodoodporen, odporen na praske in opremljen z antirefleksnim zelenim premazom. Ta plast učinkovito varuje vaš dragoceni objektiv pred oljem, prstnimi odtisi in praskami. Izjemno tanka zasnova obroča preprečuje širokokotno vinjetiranje, izjemno trpežen okvir iz letalskega aluminija pa zagotavlja vzdržljivost in preprečuje zatikanje. Pred naročilom preverite velikost navoja za objektiv vašega fotoaparata, ki je običajno označena na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva in označena s simbolom "ø" (premer). Na primer, "ø67" ustreza velikosti navoja za objektiv 67 mm.

  • * 【Material】 Filter ND: Filter zmanjša vnos svetlobe, ne da bi vplival na splošno barvno ravnovesje. Zaradi posodobitve paketa izdelka bosta nova in stara različica poslani naključno.
  • * 【Nič križa "X" na slikah】Sproščajte se od križa "X" na slikah, K&F uporablja vrhunsko tehnologijo, s katero se boste poslovili od te pogoste težave pri širokokotnih objektivih in spremenljivih ND-filtrih.
  • * 【NANOTEC】Naši optični inženirji so razvili novo tehnologijo nanopovršinskega sloja, vodoodporen, odporen proti praskam, antirefleksni zeleni premaz, ki učinkovito preprečuje olje, prstne odtise, praske, ščiti cenjen objektiv.
  • * 【Profesionalna zasnova】Ultra tanek obod, ki preprečuje vinjetiranje pri širokem kotu. Izjemno trpežen okvir iz letalskega aluminija zagotavlja vzdržljivost in preprečuje zatikanje.
  • * 【NOTE】Ta komplet filtrov je združljiv z vsemi 67 mm objektivi. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata (običajno je označen nekje na ohišju objektiva ali natisnjen pod pokrovčkom objektiva). Pred številko je vedno simbol "ø" (premer).
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri