K&F 52MM Nano-X Variable/Fader ND Filter, ND2~ND32, W/O Black Cross with 3pcs cleaning cloths

Filtri K&F Concept ND so izdelani iz profesionalnega optičnega stekla in ne iz optične smole, zato učinkovito zmanjšujejo vnos svetlobe, ne da bi vplivali na splošno barvno ravnovesje. Za 52-milimetrski filter ND je priporočljivo uporabiti 55-milimetrski pokrovček ali kukalo objektiva. Pomembno opozorilo: zaradi posodobitve embalaže izdelka bodo nove in…

Več informacij

72.74 € z DDV 59.62 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks
Koda artikla:
KF01.1058V1
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Filtri K&F Concept ND so izdelani iz profesionalnega optičnega stekla in ne iz optične smole, zato učinkovito zmanjšujejo vnos svetlobe, ne da bi vplivali na splošno barvno ravnovesje. Za 52-milimetrski filter ND je priporočljivo uporabiti 55-milimetrski pokrovček ali kukalo objektiva. Pomembno opozorilo: zaradi posodobitve embalaže izdelka bodo nove in stare različice poslane naključno. Ti filtri se zaradi vrhunske tehnologije poslovijo od problema križa "X", ki se pogosto pojavlja pri širokokotnih objektivih in spremenljivih filtrih ND. Optični inženirji podjetja K&F so razvili plast nanopremaza, ki je vodoodporna, odporna na praske in se ponaša z antirefleksnim zelenim premazom ter varuje vaš dragoceni objektiv pred oljem, prstnimi odtisi in praskami. Filtri imajo izjemno tanek obod, ki preprečuje širokokotno vinjetiranje, robustni okvirji iz letalskega aluminija pa zagotavljajo vzdržljivost in preprečujejo zatikanje. Za zagotovitev združljivosti preverite velikost navoja za objektiv vašega fotoaparata, ki je običajno označena na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva, vedno s simbolom "ø" (premer). Ø52 na primer označuje velikost navoja objektiva 52 mm.

  • * 【Material】 Filter ND: Filter zmanjša vnos svetlobe, ne da bi vplival na splošno barvno ravnovesje. Zaradi posodobitve paketa izdelka bosta nova in stara različica poslani naključno.
  • * 【Nič križa "X" na slikah】Sproščajte se od križa "X" na slikah, K&F uporablja vrhunsko tehnologijo, s katero se boste poslovili od te pogoste težave pri širokokotnih objektivih in spremenljivih ND-filtrih.
  • * 【NANOTEC】Naši optični inženirji so razvili novo tehnologijo nanopovršinskega sloja, vodoodporen, odporen proti praskam, antirefleksni zeleni premaz, ki učinkovito preprečuje olje, prstne odtise, praske, ščiti cenjen objektiv.
  • * 【Profesionalna zasnova】Ultra tanek obod, ki preprečuje vinjetiranje pri širokem kotu. Izjemno trpežen okvir iz letalskega aluminija zagotavlja vzdržljivost in preprečuje zatikanje.
  • * 【NOTE】Ta komplet filtrov je združljiv z vsemi 52 mm objektivi. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata (običajno je označen nekje na ohišju objektiva ali natisnjen pod pokrovčkom objektiva). Pred številko je vedno simbol "ø" (premer).
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri

Main parameters

Filter typeVariable ND
Filter typeND
Filter typeVND
Format52 mm