K&F 67MM CPL Filter True Color Circular Polarizers Filter with 28 Multi-Layer Coatings

S polarizacijskim filtrom (CPL) podjetja K&F Concept sprostite celoten potencial svoje fotografije. Ta filter je ključ za odstranjevanje odsevov z nekovinskih površin, kot sta voda in steklo, kar izboljša barve in kontrast, zlasti pri snemanju živahnih belih oblakov in modrega neba. Zaradi napredne tehnologije prevleke iz titana odpravlja težave z delnim…

Več informacij

Posebni dogodki: 61.26 €
82.81 € 61.26 € z DDV 50.21 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

S polarizacijskim filtrom (CPL) podjetja K&F Concept sprostite celoten potencial svoje fotografije. Ta filter je ključ za odstranjevanje odsevov z nekovinskih površin, kot sta voda in steklo, kar izboljša barve in kontrast, zlasti pri snemanju živahnih belih oblakov in modrega neba. Zaradi napredne tehnologije prevleke iz titana odpravlja težave z delnim porumenenjem in ohranja prave barve na vaših slikah in videoposnetkih. Ta filter, izdelan iz vrhunskega japonskega optičnega stekla AGC in z obojestranskim 28-slojnim nanopovlakom, zagotavlja izjemno kakovost slike s 45-odstotno prepustnostjo in odstranitvijo 99,9 % polarizacijske svetlobe. Trapezoidna zasnova okvirja CNC povečuje trenje med vrtenjem, zaradi česar je namestitev in odstranitev objektiva enostavna. S tem filtrom K&F Concept CPL izboljšajte svojo fotografsko igro.

  • * 【 Izboljšanje barv in kontrasta】 Polarizacijski filter (CPL) za odstranjevanje odseva z nekovinskih površin, kot sta voda in steklo, izboljša barve in kontrast, zlasti pri fotografiranju belih oblakov in modrega neba.
  • * 【Brez delne rumene barve】 Povsem nova tehnologija titanovega premaza, ki zagotavlja, da ni težav z delno rumenostjo, in tako sliki in videoposnetku povrne prave barve.
  • * 【Japonsko optično steklo AGC】 Objektiv je izdelan iz vrhunskega japonskega optičnega stekla, obe strani pa sta brušeni in polirani, kar zagotavlja UHD brez izgube ostrine.
  • * 【28 plasti nanopovlaka】 Obojestranski 28-slojni nanopovlak, vodoodporen in odporen proti praskam, zagotavlja filter s 45-odstotno prepustnostjo in odstrani 99,9 % polarizacijske svetlobe, brez vpliva na kakovost slike.
  • * 【CNC Trapezoidni okvir】Način oblikovanja okvirja s trapezoidnim vzorcem CNC zagotavlja večje trenje med vrtenjem, enostavno namestitev/odstranitev objektiva.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri