K&F 72MM CPL Filter True Color Circular Polarizers Filter with 28 Multi-Layer Coatings

Izboljšajte svoje fotografije s polarizacijskim filtrom K&F Concept (CPL), ki je zasnovan za izboljšanje barv in kontrasta na posnetkih. Ta filter je idealen za odstranjevanje odsevov z nekovinskih površin, kot sta voda in steklo, kar omogoča živahnejše barve in boljši kontrast, še posebej učinkovit pri zajemanju modrega neba in belih oblakov v pokrajinski…

Več informacij

82.81 € z DDV 67.88 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Na poti 3 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Izboljšajte svoje fotografije s polarizacijskim filtrom K&F Concept (CPL), ki je zasnovan za izboljšanje barv in kontrasta na posnetkih. Ta filter je idealen za odstranjevanje odsevov z nekovinskih površin, kot sta voda in steklo, kar omogoča živahnejše barve in boljši kontrast, še posebej učinkovit pri zajemanju modrega neba in belih oblakov v pokrajinski fotografiji. Zaradi povsem nove tehnologije prevleke iz titana vam ne bo treba skrbeti za rumenkaste barvne spremembe na slikah; namesto tega zagotavlja, da bodo vaše slike in videoposnetki ohranili prave barve. Objektiv je izdelan iz visokokakovostnega japonskega optičnega stekla, ki je obojestransko brušeno in polirano, kar zagotavlja izjemno visoko ločljivost (UHD) brez izgube ostrine. Z obojestranskim 28-slojnim nanopovlakom je filter vodoodporen in odporen na praske. Ta robustna konstrukcija zagotavlja 45-odstotno prepustnost in učinkovito odstranjuje 99,9 % polarizacijske svetlobe, vse to brez poslabšanja kakovosti slike. Zasnova trapeznega okvirja CNC filtra zagotavlja večje trenje med vrtenjem, kar olajša namestitev in odstranitev objektiva. Ne glede na to, ali ste profesionalni ali amaterski fotograf, je ta filter CPL dragocen dodatek k vaši opremi.

  • * 【 Izboljšanje barv in kontrasta】 Polarizacijski filter (CPL) za odstranjevanje odseva z nekovinskih površin, kot sta voda in steklo, izboljša barve in kontrast, zlasti pri fotografiranju belih oblakov in modrega neba.
  • * 【Brez delne rumene barve】 Povsem nova tehnologija titanovega premaza, ki zagotavlja, da ni težav z delno rumenostjo, in tako sliki in videoposnetku povrne prave barve.
  • * 【Japonsko optično steklo AGC】 Objektiv je izdelan iz vrhunskega japonskega optičnega stekla, obe strani pa sta brušeni in polirani, kar zagotavlja UHD brez izgube ostrine.
  • * 【28 plasti nanopovlaka】 Obojestranski 28-slojni nanopovlak, vodoodporen in odporen proti praskam, zagotavlja filter s 45-odstotno prepustnostjo in odstrani 99,9 % polarizacijske svetlobe, brez vpliva na kakovost slike.
  • * 【CNC Trapezoidni okvir】Način oblikovanja okvirja s trapezoidnim vzorcem CNC zagotavlja večje trenje med vrtenjem, enostavno namestitev/odstranitev objektiva.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri

Main parameters

Filter typeCPL
Format72 mm