K&F 77MM CPL Filter True Color Circular Polarizers Filter with 28 Multi-Layer Coatings for Camera

Izboljšajte svojo fotografijo s konceptnim polarizacijskim filtrom (CPL) K&F, ki je dragoceno orodje za izboljšanje barv in kontrasta na posnetkih. Ta filter učinkovito odpravlja odseve z nekovinskih površin, kot sta voda in steklo, zato je idealen za snemanje živahne lepote pokrajin, zlasti v sončnih dneh. Zahvaljujoč inovativni tehnologiji prevleke iz…

Več informacij

Posebni dogodki: 64.43 €
91.77 € 64.43 € z DDV 52.81 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Izboljšajte svojo fotografijo s konceptnim polarizacijskim filtrom (CPL) K&F, ki je dragoceno orodje za izboljšanje barv in kontrasta na posnetkih. Ta filter učinkovito odpravlja odseve z nekovinskih površin, kot sta voda in steklo, zato je idealen za snemanje živahne lepote pokrajin, zlasti v sončnih dneh. Zahvaljujoč inovativni tehnologiji prevleke iz titana filter ohranja prave barve na vaših slikah in videoposnetkih brez neželenih rumenih odtenkov. Filter je izdelan iz vrhunskega japonskega optičnega stekla AGC, zato zagotavlja rezultate z izjemno visoko ločljivostjo, ne da bi pri tem žrtvoval ostrino. Njegova obojestranska 28-slojna nanopovršina mu dodaja vzdržljivost, zato je vodoodporen in odporen na praske, s 45-odstotno prepustnostjo in sposobnostjo odstranjevanja 99,9 % polarizirane svetlobe. Zasnova trapeznega vzorca okvirja CNC povečuje trenje, kar olajša namestitev in odstranitev objektiva brez napora, kar vam omogoča, da zajamete popoln posnetek.

  • * 【 Izboljšanje barv in kontrasta】 Polarizacijski filter (CPL) za odstranjevanje odseva z nekovinskih površin, kot sta voda in steklo, izboljša barve in kontrast, zlasti pri fotografiranju belih oblakov in modrega neba.
  • * 【Brez delne rumene barve】 Povsem nova tehnologija titanovega premaza, ki zagotavlja, da ni težav z delno rumenostjo, in tako sliki in videoposnetku povrne prave barve.
  • * 【Japonsko optično steklo AGC】 Objektiv je izdelan iz vrhunskega japonskega optičnega stekla, obe strani pa sta brušeni in polirani, kar zagotavlja UHD brez izgube ostrine.
  • * 【28 plasti nanopovlaka】 Obojestranski 28-slojni nanopovlak, vodoodporen in odporen proti praskam, zagotavlja filter s 45-odstotno prepustnostjo in odstrani 99,9 % polarizacijske svetlobe, brez vpliva na kakovost slike.
  • * 【CNC Trapezoidni okvir】Način oblikovanja okvirja s trapezoidnim vzorcem CNC zagotavlja večje trenje med vrtenjem, enostavno namestitev/odstranitev objektiva.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri