K&F 77MM Nano-X ND64 (6 Stop) Lens Filter Fixed Neutral Density Filter, Waterproof, Scratch-Resista

77mm filter za objektiv ND64 (6 stopenj) Filter s fiksno nevtralno gostoto, vodoodporen, odporen na praske, antirefleksni in prozoren zeleni film, Nano-X

Več informacij

77.22 € z DDV 63.29 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 5 ks
Praha 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

77mm filter za objektiv ND64 (6 stopenj) Filter s fiksno nevtralno gostoto, vodoodporen, odporen na praske, antirefleksni in prozoren zeleni film, Nano-X

* Nujna oprema za na prostem - Filtri K&F Concept ND Lens Filters so obvezna oprema v vaši torbi za fotoaparat. Ti filtri so zasnovani tako, da preprečujejo prekomerno osvetlitev, saj zmanjšajo količino svetlobe, ki vstopa v objektiv, vi pa lahko pri fotografiranju uporabite počasnejši zaklop. Pogosto se uporablja za fotografiranje krajinskih motivov, kot so slapovi, tekoča voda, valovi, gore in reke.
* Narejeni iz 100 % vrhunskega optičnega stekla - filtri za objektiv K&F Concept ND so izdelani iz 100 % profesionalnega optičnega stekla, prevlečeni z dvostranskim večplastnim izboljšanim premazom in zagotavljajo prvovrstno kakovost fotografij.
* Zaščitite svoj dragoceni objektiv pred vodo, prahom, praskami, oljem - filter ND podjetja K&F je večplastno prevlečen z vodoodpornimi zaščitnimi filmi proti prahu in praskam ter je popoln za fotografiranje pokrajin na prostem.
* 0,13-palčni ultra tanek rob - filtri K&F so izdelani z nanotehnologijo, ki preprečuje širokokotno vinjetiranje. Izjemno trpežen okvir iz letalskega aluminija, ki zagotavlja vzdržljivost in preprečuje zatikanje.
* 30-dnevna vrnitev brez razloga - ta komplet filtrov je združljiv z vsemi 77-milimetrskimi objektivi. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata (običajno je označen nekje na ohišju objektiva ali natisnjen pod pokrovčkom objektiva). pred številko je vedno simbol "ø" (premer).

Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri