K&F 55MM Nano-X ND64 (6 Stop) Lens Filter Fixed Neutral Density Filter, Waterproof, Scratch-Resistan

Izboljšajte svoje fotografiranje na prostem s filtri ND za objektive K&F Concept, ki jih morate imeti v svoji torbi za fotoaparat. Ti filtri z zmanjšanjem vhodne svetlobe preprečujejo prekomerno osvetlitev, kar vam omogoča snemanje osupljivih pokrajin, slapov in še več z daljšimi časi zaklopa. Izdelani so iz vrhunskega optičnega stekla z obojestranskimi…

Več informacij

47 € z DDV 38.52 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Izboljšajte svoje fotografiranje na prostem s filtri ND za objektive K&F Concept, ki jih morate imeti v svoji torbi za fotoaparat. Ti filtri z zmanjšanjem vhodne svetlobe preprečujejo prekomerno osvetlitev, kar vam omogoča snemanje osupljivih pokrajin, slapov in še več z daljšimi časi zaklopa. Izdelani so iz vrhunskega optičnega stekla z obojestranskimi večplastnimi premazi, zato ne izboljšujejo le kakovosti fotografij, temveč tudi ščitijo vaš objektiv pred vodo, prahom, praskami in oljem. Izjemno tanek 0,13-palčni rob preprečuje širokokotno vinjetiranje, trpežen okvir iz letalskega aluminija pa zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Ti filtri so združljivi z vsemi 55-milimetrskimi objektivi, zanje pa velja 30-dnevno pravilo o vračilu brez razloga, zato so odlična izbira za vaše potrebe fotografiranja na prostem.

  • * Nujna oprema za na prostem - Filtri K&F Concept ND Lens Filters so obvezna oprema v vaši torbi za fotoaparat. Ti filtri so zasnovani tako, da preprečujejo prekomerno osvetlitev, saj zmanjšajo količino svetlobe, ki vstopa v objektiv, vi pa lahko pri fotografiranju uporabite počasnejši zaklop. Pogosto se uporablja za fotografiranje krajinskih motivov, kot so slapovi, tekoča voda, valovi, gore in reke.
  • * Narejeni iz 100 % vrhunskega optičnega stekla - filtri za objektiv K&F Concept ND so izdelani iz 100 % profesionalnega optičnega stekla, prevlečeni z dvostranskim večplastnim izboljšanim premazom in zagotavljajo prvovrstno kakovost fotografij.
  • * Zaščitite svoj dragoceni objektiv pred vodo, prahom, praskami, oljem - filter ND podjetja K&F je večplastno prevlečen z vodoodpornimi zaščitnimi filmi proti prahu in praskam ter je popoln za fotografiranje pokrajin na prostem.
  • * 0,13-palčni ultra tanek rob - filtri K&F so izdelani z nanotehnologijo, ki preprečuje širokokotno vinjetiranje. Izjemno trpežen okvir iz letalskega aluminija, ki zagotavlja vzdržljivost in preprečuje zatikanje.
  • * 30-dnevna vrnitev brez razloga - ta komplet filtrov je združljiv z vsemi 55-milimetrskimi objektivi. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata (običajno je označen nekje na ohišju objektiva ali natisnjen pod pokrovčkom objektiva). pred številko je vedno simbol "ø" (premer).
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri

Main parameters

Filter typeND
Filter typeND64
Format55 mm