K&F 49MM Nano-X ND64 (6 Stop) Lens Filter Fixed Neutral Density Filter, Waterproof, Scratch-Resistan

Filtri ND za objektive K&F Concept so nepogrešljiv dodatek v kompletu vsakega fotografa, še posebej za ljubitelje fotografiranja…

Več informacij

39.16 € z DDV 32.1 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Filtri ND za objektive K&F Concept so nepogrešljiv dodatek v kompletu vsakega fotografa, še posebej za ljubitelje fotografiranja na prostem. Ti filtri so zasnovani za boj proti pretirani osvetlitvi in učinkovito zmanjšujejo količino svetlobe, ki vstopa v objektiv, kar omogoča uporabo daljših časov zaklopa, zato so še posebej primerni za fotografiranje pokrajin na prostem. Ti filtri ND so izdelani iz 100-odstotnega optičnega stekla najvišje kakovosti in imajo obojestransko večplastno izboljšano prevleko, ki zagotavlja vrhunsko kakovost fotografij. Ne le, da izboljšajo kakovost slike, temveč tudi zaščitijo vaš dragoceni objektiv pred vodo, prahom, praskami in oljem, zahvaljujoč večplastnim, vodoodpornim, protiprašnim in proti praskam zaščitenim filmom. Njihov izjemno tanek 0,13-palčni rob, razvit z nanotehnologijo, odpravlja širokokotno vinjetiranje. Ti filtri so izdelani tako, da zdržijo, saj imajo izjemno trpežen okvir iz letalskega aluminija, ki je vzdržljiv in odporen proti zatikanju. Poleg tega so opremljeni s 30-dnevnim pravilnikom o vračilu brez razloga, kar vam zagotavlja miren spanec. Združljivi so z vsemi 49-milimetrskimi objektivi, pred naročilom pa je treba preveriti velikost navoja objektiva fotoaparata, ki je običajno označena na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva in označena s simbolom "ø" (premer).

  • * Nujna oprema za na prostem - Filtri K&F Concept ND Lens Filters so obvezna oprema v vaši torbi za fotoaparat. Ti filtri so zasnovani tako, da preprečujejo prekomerno osvetlitev, saj zmanjšajo količino svetlobe, ki vstopa v objektiv, vi pa lahko pri fotografiranju uporabite počasnejši zaklop. Pogosto se uporablja za fotografiranje krajinskih motivov, kot so slapovi, tekoča voda, valovi, gore in reke.
  • * Narejeni iz 100 % vrhunskega optičnega stekla - filtri za objektiv K&F Concept ND so izdelani iz 100 % profesionalnega optičnega stekla, prevlečeni z dvostranskim večplastnim izboljšanim premazom in zagotavljajo prvovrstno kakovost fotografij.
  • * Zaščitite svoj dragoceni objektiv pred vodo, prahom, praskami, oljem - filter ND podjetja K&F je večplastno prevlečen z vodoodpornimi zaščitnimi filmi proti prahu in praskam ter je popoln za fotografiranje pokrajin na prostem.
  • * 0,13-palčni ultra tanek rob - filtri K&F so izdelani z nanotehnologijo, ki preprečuje širokokotno vinjetiranje. Izjemno trpežen okvir iz letalskega aluminija, ki zagotavlja vzdržljivost in preprečuje zatikanje.
  • * 30-dnevna vrnitev brez razloga - ta komplet filtrov je združljiv z vsemi 49-milimetrskimi objektivi. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata (običajno je označen nekje na ohišju objektiva ali natisnjen pod pokrovčkom objektiva). pred številko je vedno simbol "ø" (premer).
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri