Aktualizace Blackmagic Design

Blackmagic Camera 8.2
Posodobitev 8.2 za Blackmagic kamere ponuja podporo za nove modele, vključno z. Blackmagic Studio Camera 4K Plus G2, možnost posodabljanja/upravljanja kamer Blackmagic Studio Camera 4K in 6K prek omrežja Ethernet, podporo za vmesnik REST API, varno prijavo in večjo omrežno združljivost za kamero Studio Camera in izdelke Blackmagic Studio Converter, izboljšave podpore gonilniku Zoom Demand, možnost omogočanja omejevanja gamuta v meniju za snemanje, podpora za NTP, brskanje po HTTP/HTTPS in prenos datotek ter podpora novi knjižnici Blackmagic RAW 3.4.

Blackmagic RAW 3.4
... vključuje podporo za novo kamero Blackmagic Cinema Camera 6K ter za medije Blackmagic RAW, posnete prek kombinacije izdelkov Blackmagic Video Assist 12G HDR in Fujifilm GFX100 II.

DaVinci Resolve Studio 18.6/Fusion Studio 18.6
Nova različica aplikacije 18 .6 DaVinci Resolve Studio uvaja podporo za nove funkcije v linijah izdelkov Blackmagic Cloud Storage in Blackmagic Camera, vključno s samodejno sinhronizacijo projektnih medijev, izboljšano obdelavo pisav za naslove, podporo za ekstrakcijo 3D-oblik in upodabljanje prizorišč v USD v modulu/aplikaciji Fusionin podporo za najnovejša zvočna standarda Dolby Vision in UWA Audio Vivid 3D.

Blackmagic Web Presenter 3.3
Nova programska oprema za Blackmagic Web Presenter HD a 4K dodaja podporo za protokol pretakanja SRT ter podporo kodeku H.265 za različico Web Presenter 4K.

ATEM Switchers 9.2 / 9.2 SDK
Nova režijska programska oprema ATEM uvaja podporo pretočnega protokola SRT za izdelek ATEM Streaming Bridge.

Ustavite se tukaj.

Datum: 21. 09. 2023, Kategorija: Novice