Grass Valley EDIUS 11!

Družba Grass Valley predstavi novo EDIUS 11! Enajsta različica priljubljenega urejevalnika videoposnetkov za operacijski sistem Windows je opremljena z naborom orodij, ki uporabljajo algoritme umetne inteligence, pripravljena pa je tudi na integracijo spletnih in offline storitev umetne inteligence tretjih oseb. Vključen je zmogljiv sistem za upravljanje vsebin Mync 11 s tesno integracijo v EDIUS 11, za zagotavljanje nemotenega skupinskega sodelovanja pa prihaja novi strežnik Chorus Hub 11.

Med novostmi so posodobljeno jedro programa s podporo za najnovejše tehnologije PC/GPU, nov inteligentni filter za popravljanje barv, prilagajanje vrste posnetka za hkratno uporabo učinkov na več skladbah, prepoznavanje govora na podlagi umetne inteligence, namenski urejevalnik zvoka, ki podpira tudi samodejno pretvorbo govora v besedilo, in nadgrajen, zmogljiv podnapisovalnik. Novo razvita tehnologija Chorus Hub 11 Server omogoča skupinsko sodelovanje - s povezovanjem več odjemalcev EDIUS 11, upodobitvenega motorja XRE, Mync 11 in strežniške shrambe. Zahvaljujoč priloženim orodjem za razvijalce omogoča tudi integracijo storitev umetne inteligence (samodejno označevanje videoposnetkov in fotografij, nadzor kakovosti itd.)

Grass Valley EDIUS 11 bo na voljo v različnih različicah, vključno z EDIUS 11 Pro, EDIUS 11 Workgroup in novo različico EDIUS 11 Broadcast, licencami EDU in nadgradnjami starejših različic. Uporabniki, ki bodo kupili EDIUS X med 15. septembrom in 31. oktobrom 2023, bodo prejeli brezplačno nadgradnjo na EDIUS 11. Prodaja izdelkov EDIUS 11, Mync 11 in Chorus Hub 11 se bo predvidoma začela 11. oktobra 2023.

Datum: 18. 09. 2023, Kategorija: Novice