K&F 77MM XU06 Nano-X B270 MCUV Filter, HD, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

UV-filtri K&F Concept zagotavljajo celovito zaščito objektiva in ga varujejo pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in naključnimi poškodbami. Ti filtri, izdelani iz vrhunskega stekla HD, uporabljajo visoko gostoto ostro brušenega UV-stekla, njihovo trdnost pa povečuje japonsko optično steklo. Z 28 večplastnimi premazi s tehnologijo NANOTEC so ti filtri…

Več informacij

55.95 € z DDV 45.86 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 5 ks
Praha 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

UV-filtri K&F Concept zagotavljajo celovito zaščito objektiva in ga varujejo pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in naključnimi poškodbami. Ti filtri, izdelani iz vrhunskega stekla HD, uporabljajo visoko gostoto ostro brušenega UV-stekla, njihovo trdnost pa povečuje japonsko optično steklo. Z 28 večplastnimi premazi s tehnologijo NANOTEC so ti filtri hidrofobni in odporni na praske, zagotavljajo 99,6-odstotno prepustnost svetlobe ter hkrati zmanjšujejo odseve od tal in samega filtra, kar ohranja prave barve na vaših slikah. Izjemno tanek 3,3 mm okvir z obojestransko tehnologijo poliranja preprečuje vinjetiranje tudi pri teleobjektivih. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata, ki je običajno označena na ohišju objektiva ali pod pokrovčkom objektiva, pred katero je vedno simbol "Φ" (premer), na primer Φ77 za velikost navoja objektiva 77 mm.

  • * 【Ultravijolična zaščita】UV-filtri ščitijo objektiv pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in naključnimi poškodbami. Zmanjšajte zameglitev in izboljšajte kontrast videoposnetkov in digitalnih slik z zmanjšanjem količine ultravijolične (UV) svetlobe.
  • * 【Premium HD steklo】 Steklo z visoko gostoto z ostro rezano UV svetlobo; Kemično izboljšano optično steklo je 4-krat močnejše, izdelano z japonskim optičnim steklom.
  • * 【NANOTEC】 Ta UV-filter z 28 večplastnimi premazi, hidrofobnimi, odpornimi na praske. 99,6-odstotna prepustnost, ki učinkovito zmanjšuje odboj, ki prihaja iz tal in samega filtra, kar zagotavlja prave barve slik.
  • * 【Objektiv za telefoto brez vinjetiranja】K&F Concept HD UV filter okvir samo 3,3 mm s tehnologijo dvostranskega poliranja brez vinjetiranja in slike so še vedno jasne tudi na teleobjektivu.
  • * 【Pomnilo】Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata. Velikost navoja vašega fotoaparata je označena nekje na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva. Tej številki vedno sledi simbol "Φ" (premer). Na primer: Φ77 = velikost navoja objektiva 77 mm.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri