K&F 86MM XU06 Nano-X B270 MCUV Filter, HD, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

Z UV-filtri zaščitite objektiv pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in naključnimi poškodbami. Ti filtri izboljšajo kontrast in zmanjšajo zameglitev na fotografijah in videoposnetkih z zmanjšanjem vdora ultravijolične (UV) svetlobe. Izdelani so iz vrhunskega stekla HD, ki ima visoko gostoto, ostro brušeno UV-steklo, so štirikrat močnejši in izdelani iz…

Več informacij

Posebni dogodki: 62.05 €
83.93 € 62.05 € z DDV 50.86 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Z UV-filtri zaščitite objektiv pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in naključnimi poškodbami. Ti filtri izboljšajo kontrast in zmanjšajo zameglitev na fotografijah in videoposnetkih z zmanjšanjem vdora ultravijolične (UV) svetlobe. Izdelani so iz vrhunskega stekla HD, ki ima visoko gostoto, ostro brušeno UV-steklo, so štirikrat močnejši in izdelani iz japonskega optičnega stekla, ki je podvrženo kemičnim izboljšavam. UV-filter se ponaša z 28 večplastnimi prevlekami, zaradi česar je hidrofoben in odporen proti praskam ter zagotavlja 99,6-odstotno prepustnost svetlobe, hkrati pa učinkovito zmanjšuje odboje od tal in samega filtra. S tankim okvirjem, ki meri le 3,3 mm, in tehnologijo obojestranskega poliranja ti filtri preprečujejo vinjetiranje tudi pri teleobjektivih ter zagotavljajo jasne in ostre slike. Pred naročilom preverite velikost navoja za objektiv vašega fotoaparata, ki je običajno označena na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva in označena s simbolom "Φ" (premer). Na primer Φ86 pomeni velikost navoja za objektiv 86 mm.

  • * 【Ultravijolična zaščita】UV-filtri ščitijo objektiv pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in naključnimi poškodbami. Zmanjšajte zameglitev in izboljšajte kontrast videoposnetkov in digitalnih slik z zmanjšanjem količine ultravijolične (UV) svetlobe.
  • * 【Premium HD steklo】 Steklo z visoko gostoto z ostro rezano UV svetlobo; Kemično izboljšano optično steklo je 4-krat močnejše, izdelano z japonskim optičnim steklom.
  • * 【NANOTEC】 Ta UV-filter z 28 večplastnimi premazi, hidrofobnimi, odpornimi na praske. 99,6-odstotna prepustnost, ki učinkovito zmanjšuje odboj, ki prihaja iz tal in samega filtra, kar zagotavlja prave barve slik.
  • * 【Objektiv za telefoto brez vinjetiranja】K&F Concept HD UV filter okvir samo 3,3 mm s tehnologijo dvostranskega poliranja brez vinjetiranja in slike so še vedno jasne tudi na teleobjektivu.
  • * 【Pomnilo】Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata. Velikost navoja vašega fotoaparata je označena nekje na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva. Tej številki vedno sledi simbol "Φ" (premer). Na primer: Φ86 = velikost navoja objektiva 86 mm.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri