K&F 72MM XU06 Nano-X B270 MCUV Filter, HD, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

Zaščitite svoj dragoceni objektiv fotoaparata z UV-filtrom K&F Concept, ki varuje pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in nepredvidenimi nesrečami. Ta filter izboljša vaše videoposnetke in digitalne slike z zmanjšanjem vdora ultravijolične (UV) svetlobe, zmanjšanjem meglice in povečanjem kontrasta. Izdelan je iz vrhunskega stekla HD z visoko gostoto,…

Več informacij

49.24 € z DDV 40.36 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 4 ks
Praha 4 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Zaščitite svoj dragoceni objektiv fotoaparata z UV-filtrom K&F Concept, ki varuje pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in nepredvidenimi nesrečami. Ta filter izboljša vaše videoposnetke in digitalne slike z zmanjšanjem vdora ultravijolične (UV) svetlobe, zmanjšanjem meglice in povečanjem kontrasta. Izdelan je iz vrhunskega stekla HD z visoko gostoto, ostro brušenim UV-steklom in okrepljen z japonskim optičnim steklom, zato je štirikrat trpežnejši ter obljublja izjemno vzdržljivost in kakovost slike. UV-filter se ponaša z 28 večplastnimi premazi s tehnologijo NANOTEC, zaradi česar je hidrofoben in odporen proti praskam. Z impresivno 99,6-odstotno stopnjo prepustnosti učinkovito zmanjšuje odseve in zagotavlja prave barve na slikah. Tanek 3,3 mm okvir filtra z obojestransko tehnologijo poliranja tudi pri teleobjektivih odpravlja vinjetiranje ter zagotavlja jasne in ostre rezultate. Pred nakupom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata, ki je običajno označena na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva, pred katero je vedno simbol "Φ" (premer), na primer Φ72 za velikost navoja objektiva 72 mm. Nadgradite zaščito objektiva s tem izjemnim UV-filtrom podjetja K&F Concept.

  • * 【Ultravijolična zaščita】UV-filtri ščitijo objektiv pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in naključnimi poškodbami. Zmanjšajte zameglitev in izboljšajte kontrast videoposnetkov in digitalnih slik z zmanjšanjem količine ultravijolične (UV) svetlobe.
  • * 【Premium HD steklo】 Steklo z visoko gostoto z ostro rezano UV svetlobo; Kemično izboljšano optično steklo je 4-krat močnejše, izdelano z japonskim optičnim steklom.
  • * 【NANOTEC】 Ta UV-filter z 28 večplastnimi premazi, hidrofobnimi, odpornimi na praske. 99,6-odstotna prepustnost, ki učinkovito zmanjšuje odboj, ki prihaja iz tal in samega filtra, kar zagotavlja prave barve slik.
  • * 【Objektiv za telefoto brez vinjetiranja】K&F Concept HD UV filter okvir samo 3,3 mm s tehnologijo dvostranskega poliranja brez vinjetiranja in slike so še vedno jasne tudi na teleobjektivu.
  • * 【Pomnilo】Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata. Velikost navoja vašega fotoaparata je označena nekje na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva. Tej številki vedno sledi simbol "Φ" (premer). Na primer: Φ72 = velikost navoja objektiva 72 mm.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri