K&F 95MM XU06 Nano-X B270 MCUV Filter, HD, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

UV-filtri K&F Concept zagotavljajo izjemno zaščito za vaš objektiv, saj ga ščitijo pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in nepričakovanimi poškodbami. Ti filtri izboljšajo tudi kontrast in jasnost digitalnih slik, saj zmanjšajo prisotnost ultravijolične (UV) svetlobe in z njo povezane meglice. Ti filtri so izdelani iz vrhunskega stekla HD, ki se zaradi…

Več informacij

88.41 € z DDV 72.47 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: jutri
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

UV-filtri K&F Concept zagotavljajo izjemno zaščito za vaš objektiv, saj ga ščitijo pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in nepričakovanimi poškodbami. Ti filtri izboljšajo tudi kontrast in jasnost digitalnih slik, saj zmanjšajo prisotnost ultravijolične (UV) svetlobe in z njo povezane meglice. Ti filtri so izdelani iz vrhunskega stekla HD, ki se zaradi japonskega optičnega stekla ponaša z visoko gostoto ostrega reza in je štirikrat močnejše, zato zagotavljajo trajno vzdržljivost in vrhunsko optično kakovost. Imajo 28 večplastnih premazov s hidrofobnimi lastnostmi in odpornostjo proti praskam, zagotavljajo 99,6-odstotno prepustnost svetlobe ter učinkovito zmanjšujejo odseve od tal in samega filtra, s čimer ohranjajo prave barve vaših slik. Tanek 3,3 mm okvir filtra K&F Concept HD UV, izdelan s tehnologijo dvostranskega poliranja, zagotavlja, da ni vinjetiranja, kar zagotavlja jasne in ostre rezultate tudi pri uporabi teleobjektivov. Pred naročilom preverite velikost navoja za objektiv vašega fotoaparata, ki je naveden na ohišju objektiva ali pod pokrovčkom objektiva in je označen s simbolom "Φ" (premer). Na primer Φ95 označuje velikost navoja za objektiv 95 mm.

  • * 【Ultravijolična zaščita】UV-filtri ščitijo objektiv pred umazanijo, praskami, prstnimi odtisi in naključnimi poškodbami. Zmanjšajte zameglitev in izboljšajte kontrast videoposnetkov in digitalnih slik z zmanjšanjem količine ultravijolične (UV) svetlobe.
  • * 【Premium HD steklo】 Steklo z visoko gostoto z ostro rezano UV svetlobo; Kemično izboljšano optično steklo je 4-krat močnejše, izdelano z japonskim optičnim steklom.
  • * 【NANOTEC】 Ta UV-filter z 28 večplastnimi premazi, hidrofobnimi, odpornimi na praske. 99,6-odstotna prepustnost, ki učinkovito zmanjšuje odboj, ki prihaja iz tal in samega filtra, kar zagotavlja prave barve slik.
  • * 【Objektiv za telefoto brez vinjetiranja】K&F Concept HD UV filter okvir samo 3,3 mm s tehnologijo dvostranskega poliranja brez vinjetiranja in slike so še vedno jasne tudi na teleobjektivu.
  • * 【Pomnilo】Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata. Velikost navoja vašega fotoaparata je označena nekje na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva. Tej številki vedno sledi simbol "Φ" (premer). Na primer: Φ95 = velikost navoja objektiva 95 mm.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri

Main parameters

Filter typeUV-filter
Filter typeMCUV
Format95 mm