TILTA Basic Ring Grip Plus za DJI Ronin (komplet za upravljanje)

Osnovno držalo Ring Grip Plus je cenovno ugoden podporni sistem za kardanske ročke DJI RS2, RS3 in RS3 Pro. Ta nadgrajena različica Basic Ring Grip podpira vse dodatke iz prejšnjih različic, vključno z daljinskimi upravljalniki in dvokanalnimi ročaji. Z uporabo nove magnezijeve aluminijeve zlitine je Basic Ring Grip Plus v primerjavi s prejšnjim…

Več informacij

Preverjamo / Pišite za razpoložljivost
Razpoložljivost
na povpraševanje
Opis izdelka

Opis izdelka

Osnovno držalo Ring Grip Plus je cenovno ugoden podporni sistem za kardanske ročke DJI RS2, RS3 in RS3 Pro. Ta nadgrajena različica Basic Ring Grip podpira vse dodatke iz prejšnjih različic, vključno z daljinskimi upravljalniki in dvokanalnimi ročaji. Z uporabo nove magnezijeve aluminijeve zlitine je Basic Ring Grip Plus v primerjavi s prejšnjim modelom izboljšan z nekoliko manjšo težo in večjo vzdržljivostjo.

Osnovno obročno držalo Basic Ring Grip Plus ima vse enake kontaktne točke kot naši drugi modeli, kar pomeni, da lahko za daljše napajanje gimbala in dodatne opreme uporabljate zlate baterije ali baterije V-Mount

Uporabite lahko tudi naš napajalni modul, ki zagotavlja priročne možnosti namestitve in napajanje dodatkov, kot so zunanji monitorji ali brezžični video oddajniki.

Naši sistemi Ring Grip zagotavljajo večjo stabilnost v primerjavi z običajnim ročnim upravljanjem, saj uporabljajo več kontaktnih točk prek dveh priloženih mehanskih ročajev.

Podobno kot pri prejšnjih različicah omogoča tudi pretvorbo baterijskega ročaja gimbala v zgornji ročaj, tako da lahko hitro preklopite na snemanje pod nizkim kotom in hkrati zagotovite dodatno napajanje gimbala.

Vgrajeno stojalo za odrivanje omogoča enostavno odlaganje gimbala med snemanji.

Basic Ring Grip Plus for DJI Ronin
Parametri

Parametri

Producent: Tilta
Kategorija: Rigy