Tilta Mirage Motorizirani VND Kit

Komplet Tilta Mirage Motorized VND Kit vključuje zbirko Tilta Mirage Compendium (za filtre s 95 mm krožno montažo) in variabilni motorizirani modul filtra ND (območje 0,3 ~ 2,7) z daljinskim upravljalnikom. Visokokakovostni filtri ND zagotavljajo zelo dobro barvno reprodukcijo tudi pri največji vrednosti ND, udobje uporabnika pa zagotavlja tudi brezžični daljinski…

Več informacij

609 € z DDV 499.18 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks

Prikaži vse dodatke

Opis izdelka

Opis izdelka

Komplet Tilta Mirage Motorized VND Kit vključuje zbirko Tilta Mirage Compendium (za filtre s 95 mm krožno montažo) in variabilni motorizirani modul filtra ND (območje 0,3 ~ 2,7) z daljinskim upravljalnikom. Visokokakovostni filtri ND zagotavljajo zelo dobro barvno reprodukcijo tudi pri največji vrednosti ND, udobje uporabnika pa zagotavlja tudi brezžični daljinski upravljalnik z dosegom 100 m! Kot dodatna oprema je na voljo pladenj za filtre 4x5,65.

Priložena fiksna zaslonka objektiva in odstranljiva zgornja loputa pomagata zmanjšati bleščanje v optičnem sistemu objektiva. Štirje priloženi adapterji za objektive omogočajo namestitev kompendija Mirage na objektive s 67, 72, 77 ali 82-milimetrskim sprednjim navojem. 15-milimetrsko objemko za palice LWS je mogoče pritrditi, da se Mirage lahko namesti na palice za razbremenitev objektiva ali uporabi z objektivi z vrtljivimi sprednjimi deli.


Spremenljivi filter ND
Priloženi modul VND omogoča natančno nastavitev ND od 0,3 do 2,7. Modul ima vgrajene trde zaustavitve v območju od 0,3 do 2,7 ND za natančno nastavitev. Uporabljeni visokokakovostni filtri zagotavljajo zelo dobro reprodukcijo barv. Da bi se izognili vinjetiranju, Tilta priporoča uporabo ND od 0,3 do 2,1 za široke objektive in ND od 2,1 do 2,7 za goriščne razdalje nad 35 mm.


Sistem brezžičnega motorja
Motor lahko brezžično spusti enoto VND, npr. za uporabo kompleta na stabilizatorju fotoaparata ali za neprekinjeno prilagajanje filtra med fotografiranjem. Standardni brezžični doseg je približno 100 m, z opcijskim ojačevalnikom signala pa lahko doseg povečate na več kot 1 km, npr. za fotografiranje iz zraka. Motor VND lahko upravljate z novim brezžičnim krmilnikom, ki je del dobave, ali z brezžičnimi sistemi za ostrenje serije Nucleus podjetja Tilta. Brezžični krmilnik se pritrdi na tirnico NATO in lahko upravlja motorje Nucleus M in Nano ter brezžični motor za Tilto Mirage. Če želite motor Nucleus Nano namestiti neposredno na modul VND, uporabite priloženi nosilec motorja Nucleus Nano.


Zasnovan za hitrost
Ohišje kompendija je zasnovano tako, da spodbuja pretok zraka z vgrajenimi prezračevalnimi odprtinami, ki lahko zmanjšajo upor vetra in izboljšajo stabilnost pri slikanju predmetov pri velikih hitrostih, na primer v avtomobilu ali na dronu.


Modularna zasnova
Modularna zasnova omogoča, da se compendium konfigurira na različne načine: od popolnega razstavljanja z uporabo samo 95-milimetrskega držala za filter s sponko za objektiv do dodajanja 4-kratnega 5,65-palčnega pladnja, priloženega senčnika, priloženega zgornjega pokrova ali zamenjave senčnika z izbirnim gumijastim pokrovom. Poleg tega lahko dodate dodatno 15-milimetrsko oporo za palice LWS za pritrditev matrice na palice za rokovanje s težjimi filtri, kot je VND (spremenljiva nevtralna gostota).


Sistem krožnih filtrov 95 mm
Tiltin sistem krožnih filtrov 95 mm dokazano pokriva objektive z zunanjim premerom objektiva do 95 mm in zagotavlja znaten prihranek pri teži v primerjavi s tradicionalnimi filtri, saj krožni filtri tehtajo približno četrtino teže tradicionalnih steklenih filtrov 4x 5,65".

Vključeno

 • Komplet motoriziranega VND Tilta Mirage
 • Zbirka Mirage
 • Zgornja loputa
 • Pladenj za krožne filtre
 • 4x redukcijski obroč (67, 72, 77, 82 mm)
 • Ohišje filtra
 • Modul VND
 • 15 mm nosilec palice LWS
 • Adapter za motor Nucleus Nano
 • Brezžični krmilnik za Mirage
 • Brezžični motor za Mirage
 • Komplet baterije in polnilnika za Mirage
 • Napajalnik za motor Mirage
 • Mehak kovček
Parametri

Parametri

Producent: Tilta
Kategorija: Mat škatla
ČLANSTVO (6)

ČLANSTVO (6)

VAXIS VFX Φ95 IRND 0.3 FILTER

Ta filter Vaxis VFX 95 mm IRND 0,3 zagotavlja resnično reprodukcijo barv brez izgube
58 €
Na zalogi 5 ks

Tilta adapterski obroček za Tilta Mirage Matte Box (82 mm)

Tilta adapterski obroč za Tilta Mirage Matte Box (82 mm)Uporablja se za povezavo
13 €
Na zalogi 1 ks

Lahki adapter za vpenjanje filtrov Tilta

Adapter za vpenjanje lahkih filtrov Tilta omogoča neposredno namestitev modula Mirage
32 €
Na zalogi 2 ks

Tilta dvojni krožni pladenj za filtre za Tilta Mirage

Tilta Dual Circular Filter Tray For Tilta Mirage omogoča namestitev dveh krožnih
44 €
Na poti 2 ks

Tilta Mirage VND Kit

95-milimetrski variabilni ND za Tilto Mirage je bil razvit v tesnem sodelovanju z
221 €
Na zalogi 1 ks

Tilta 95 mm zložljiv krožni pladenj za filtre Mirage Matte Box

Tilta 95 mm zložljiv pladenj za krožne filtre za mat box Mirage nadomešča gumijasto
66 €
Na zalogi 1 ks