Ambient AMB QP550

435.55 € z DDV 357.01 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Opis izdelka SPECIFIKACIJE

Opis izdelka

Nova profesionalna lahka mikrofonska palica iz ogljikovih vlaken, 5 segmentov, dolžina 55 - 185 cm

Profesionalna lahka mikrofonska palica iz ogljikovih vlaken z nagubanimi ključavnicami segmentov za lažje rokovanje. Na voljo v različnih različicah - brez kabla, z ravnim in spiralastim kablom, z vtočnico za kabel v stranski steni ali v podstavku droga. Idealni so za filmsko in reportažno delo.

petdelni mikrofonski drogovi QP5 združujejo najboljše lastnosti drogov QXS in QP4. Sestavljeni so iz 5 delov, kar zagotavlja minimalno dolžino zloženega droga med prevozom. Pri njihovi izdelavi je uporabljena ena dodatna plast ogljikovih vlaken (UHM), kar zagotavlja togost, primerljivo s 4-delnimi palicami. Za največjo togost in trajnost materiala so palice izdelane s tehnologijo "pull-wind". Pri delu "na snemanju" je pomembna hitrost - s palicami serije QP5 lahko zaradi teflonske prevleke in s silikonom prepojenih drsnih obročkov zelo hitro in gladko spreminjate dolžino. K temu pripomorejo tudi prenovljene ključavnice za zaklepanje s kratkim hodom. Druga novost so ključavnice za vrtenje posameznih delov.

Mehanski deli so izdelani iz letalskega aluminija, medtem ko je končni pokrov z navojem 3/8" iz nerjavnega jekla, ki zdrži na tisoče menjav mikrofonov. Notranja površina palice zmanjšuje tresljaje ter ščiti palico pred umazanijo in vlago. Zaklepne obroče in celotne ključavnice je mogoče preprosto zamenjati

Lastnosti

 • žica iz ogljikovih vlaken z dodatnim premazom UHM
 • končni pokrovček iz nerjavnega jekla z luknjo za notranji kabel
 • petdelna zasnova
 • navoj 3/8"

SPECIFIKACIJE

Teža 450 g
Dolžina od 55 do 185 cm
Število segmentov 5

Parametri

Parametri

Producent: Ambient
Kategorija: Dodatki
 • Pokaži vse
 • Ambient AMB QP550

  Nova profesionalna lahka mikrofonska palica iz ogljikovih vlaken, 5 segmentov, dolžina
  435.55 €
  Na zalogi 1 ks