DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

DJI Air 3 je kompakten zložljiv dron z dvema zmogljivima kamerama - širokokotno

Več informacij

Posebni dogodki: -20% se konča za: 17d: 11h: 33m
1 360.15 € 1 087.92 € z DDV 891.74 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Na zahtevo
Koda artikla:
CP.MA.00000692.04
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

DJI Air 3 je kompakten zložljiv dron z dvema zmogljivima kamerama - širokokotno
in srednjo teleobjektivno kamero s trojno povečavo. Uživajte v poletih z maksimalnim časom letenja 46 minut, zaznavanjem ovir v vseh smereh in pretakanjem videoposnetkov O4. Ujemite dih jemajoče podrobnosti katerega koli prizora s fotografijami 48 MP z dvema kamerama in videoposnetki 4K HDR. Z letalom Air 3 lahko snemate predmete
z neomejeno ustvarjalnostjo.

Sistem z dvema osnovnima kamerama
Air 3 se ponaša s prvim sistemom dveh kamer v seriji Air, ki vključuje širokokotno kamero CMOS 1/1,3" in kamero srednjega formata CMOS 1/1,3" s trojno povečavo v elegantnem in kompaktnem ohišju. Obe kameri imata enako velikost tipala, vendar različno goriščno razdaljo, kar zagotavlja dosledno kakovost slike in večje dinamične zmogljivosti slikanja.

S širokokotnim fotoaparatom lahko bolje zajamete pokrajino. Srednji teleobjektivni fotoaparat pa dosega trojno optično povečavo brez izgub, kar zagotavlja edinstveno perspektivo vsakega predmeta. Oba fotoaparata lahko zajameta fotografije s 48 MP, polne resničnih podrobnosti, hkrati pa omogočata nemoteno urejanje v postprodukciji.

Dvojna kamera z ločljivostjo 4K/60 sličic na sekundo in videoposnetki HDR
Dva 1/1,3-palčna senzorja CMOS v modelu Air 3 podpirata dvojno izvorno občutljivost ISO za neposreden izpis videoposnetkov HDR 4K/60 fps brez potrebe po urejanju. To pomeni, da bodo posnetki iz obeh kamer imeli bogate barve in naravne prehode, kar zagotavlja izjemne rezultate. Obe kameri podpirata tudi 10-bitni barvni način D-Log M in 10-bitni HLG.

Leteti samozavestno, leteti varno
Air 3 omogoča do 46 minut letenja, kar je 48 % več kot prejšnja generacija. To vam daje veliko časa za raziskovanje, prilagajanje kompozicije in pridobivanje želenih posnetkov. Novo vozlišče za polnjenje baterije podpira inovativno funkcijo "prenosa energije".

Zaznavanje ovir v vseh smereh
Sistem vsesmerne kamere zagotavlja celovit pogled na okolje, zato lahko Air 3 zazna ovire v vseh smereh. Pri zaznavanju ovir lahko Air 3 uporabi sistem APAS 5.0 za izvajanje bolj gladkih izogibalnih manevrov za splošno varnejše letenje. Tudi popolni začetniki lahko zdaj letijo samozavestno in uresničujejo ustvarjalne zamisli z večjo varnostjo.

O4 Prenos videa
Nova generacija sistema za prenos videa O4 zagotavlja Air 3 bistveno večjo zmogljivost prenosa. Omogoča največji doseg 20 km z izboljšano stabilnostjo in prenosom v živo pri največ 1080p/60 sličic na sekundo za izjemno gladko gledanje in delovanje.

Napredni RTH
Med inteligentnim načinom vrnitve na končno točko (RTH) Air 3 samodejno načrtuje optimizirano pot leta za napredno RTH, pri čemer ohranja zaznavanje ovir v vseh smereh, da se hitro in varno vrne na izhodiščno točko.

FocusTrack
Funkcija FocusTrack zlahka poskrbi, da ste vi ali objekt v središču kadra. Srednje telefoto kamera s trojno povečavo zagotavlja neprimerljivo prostorsko stiskanje pri snemanju predmetov. Ta izboljšani sistem sledenja skupaj z zaznavanjem ovir v vseh smereh vam omogoča, da naredite premišljene posnetke kadar koli in kjer koli.

Hitri posnetki
Funkcija QuickShots omogoča Air 3 ustvarjalne premike fotoaparata, kot so Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang in Asteroid.

navpično snemanje 2,7K
Air 3 z obema kamerama podpira navpično snemanje 2,7K, zaradi česar so navpični posnetki pri snemanju pokrajin ali predmetov zelo dinamični. Izpis navpičnih posnetkov 2,7K neposredno iz senzorja CMOS 4:3 zagotavlja posnetke, optimizirane za ogled na pametnem telefonu in pripravljene za deljenje v družabnih medijih brez potrebe po dodatnem urejanju.

MasterShots
Funkcija MasterShots omogoča, da Air 3 samodejno izvaja različne premike kamere, posname več posnetkov in jih nato uredi z glasbo, montažo in učinki.

Aplikacija LightCut
Prek aplikacije LightCut v pametnem telefonu se brezžično povežite z Air 3 in izkoristite napredne ustvarjalne možnosti, kot je urejanje z enim dotikom. Med postopkom vam ni treba prenesti vseh posnetkov, s čimer prihranite prostor za shranjevanje v mobilni napravi.

Waypoint
Funkcija Waypoint je zdaj prvič na voljo v seriji Air. Za Air 3 vnaprej načrtujte poti letenja in snemanja, da boste dosegli zahtevne premike kamere in osupljive posnetke. Prav tako lahko shranite poti leta, tako da lahko kasneje natančno ponovite isto gibanje, kar odpira možnost snemanja dolgih časovnih posnetkov, ki zajemajo prehode, na primer iz dneva v noč ali iz sezone v sezono.

Dodatna oprema in storitve
DJI RC 2
Ta daljinec ima vgrajen 5,5-palčni zaslon FHD in uporablja zmogljiv procesor skupaj z novim sistemom za prenos videa O4 za nemoteno in udobno letenje.

Daljinski upravljalnik DJI RC-N2
Daljinski upravljalnik RC-N2 uporablja naslednjo generacijo tehnologije prenosa videa O4.

Polnilno vozlišče za baterije DJI Air 3
Polnilno vozlišče lahko hitro napolni tri baterije zapored ter daljinske upravljalnike, pametne telefone in druge naprave. Prav tako lahko prenese preostalo moč baterij z majhno močjo na baterijo z največjo preostalo močjo, kar zagotavlja možnost podaljšanja letenja na lokacijah, kjer so možnosti polnjenja omejene.

Baterija za inteligentno letenje DJI Air 3
Dronu Air 3 omogoča letenje do 46 minut, kar zagotavlja več ustvarjalnih možnosti v enem samem letu.

Parametri

Parametri

Producent: DJI
Kategorija: Action Cameras
ČLANSTVO (3)

ČLANSTVO (3)

K&F DJI Air 3 ND8, ND16, ND32, ND64 Filters 4pcs Set, Neutral Density Filter Kit

Komplet filtrov ND K&F Concept, posebej zasnovan za sistem dvojnih kamer DJI
55.95 €
Na zahtevo

DJI Power SDC to DJI Air 3 Fast Charge Cable

 • Novo
Kabel za hitro polnjenje dronov DJI Air 3 z napravo DJI Power 1000. Baterijo Air
19.22 €
Na zahtevo

DJI Power 1000 (EU)

 • Novo
 • Brezplačna dostava
Prenosna napajalna postaja DJI Power 1000 ima baterijo s kapaciteto 1024 Wh in zagotavlja
1 007.52 €
Na zahtevo
 • Pokaži vse
 • DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

  • -20 %
  • Brezplačna dostava
  Posebni dogodki: -20% se konča za: 17d: 11h: 33m
  DJI Air 3 je kompakten zložljiv dron z dvema zmogljivima kamerama - širokokotno in
  1 087.92 €
  Na zahtevo