DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)

Ta izdelek ni več na voljo. Izberite eno od spodnjih možnosti.
Opis izdelka

Opis izdelka

S kamero DJI Avata Pro-View Combo imate popolnega spremljevalca za raziskovanje krajev, ki jih še niste videli. Dron DJI Avata Pro-View Combo bo vaš kompaktni, zmogljivi in okretni partner na vaših odpravah za zajemanje novih fotografij in videoposnetkov.

Več izkušenj
Z visokokakovostnim senzorjem z izjemno širokim 155-stopinjskim vidnim poljem ujemite vse, kar vas obdaja, svoja doživetja. Dron odlikujejo majhnost, zelo majhna teža in vzdržljivost. Propelerji so zaščiteni z vgrajenim pokrovom. Zato ga ne bo težava vzeti s seboj kamor koli, kjer želite snemati ali fotografirati.

Očala in dron Avata
Izboljšajte svojo izkušnjo letenja s kombinacijo očal DJI Goggles 2, drona DJI Avata Pro-View Combo in krmilnika RC Motion 2. Uživajte v povsem novi dimenziji letenja in zajemajte čudovite slike sveta okoli vas.

Dron DJI Avata, poln okretnosti in vzdržljivosti
Naj vas ne odvrnejo niti najbolj tesni prostori, saj je bil dron DJI Avata zasnovan tako, da vam omogoča, da ste drzni in raziskujete neznano. Zahvaljujoč vgrajenemu pokrovu za propelerje v grebenu DJI Avata Pro-View vam ni treba skrbeti, da bi se propelerji poškodovali ob stiku s predmeti.

Očala DJI Goggles 2
Goggles 2 - so manjša in lažja različica, ki zagotavlja večje udobje in priročnost. Za vrhunsko vizualno izkušnjo imajo ta očala dva zaslona Micro-OLED, ki vam omogočata, da vidite vse podrobnosti takšne, kot so.

Krmilnik DJI RC Motion 2
Doživite intuitivno izkušnjo letenja s krmilnikom DJI RC Motion 2. Preprosto pritisnite na sprožilec, pomigajte z zapestjem naprej ali naredite zavoj za vogalom. Krmiljenje je preprosto. S tehnologijo zaznavanja gibanja v krmilniku DJI RC Motion 2 lahko preprosto upravljate in krmarite svoj dron.

Tehnologija RockSteady 2.0
S širokim 155-stopinjskim vidnim poljem lahko ustvarjate posnetke, ki vas popolnoma posrkajo vase. Med postprodukcijo izboljšajte posnetke z naprednim popravljanjem barv in ustvarite mojstrovine. Tehnologija RockSteady 2.0 v realnem času aktivno zmanjšuje tresenje kamere in prispeva k nemotenemu snemanju. HorizonSteady omogoča vodoravno zaklepanje posnetkov za doseganje kinematografskih učinkov.

Zanesljiv pomočnik
Ta dron, ki je pripravljen biti del vaših pustolovščin, ima novo inovativno obliko, ki ni le lažja, temveč tudi enostavna za shranjevanje, kar omogoča enostavno prenašanje. Kljub tem izboljšavam dron DJI Avata Pro-View Combo ohranja svojo robustnost. Trden okvir ščiti vaš dron in zmanjšuje tveganje za poškodbe. Njegova aerodinamična kanalska zasnova zagotavlja optimalno energetsko učinkovitost, zaradi česar čas letenja drona DJI Avata doseže 18 minut.

Velika stabilnost med letom
Dron DJI Avata Pro-View Combo odlikujeta odlična stabilnost in hiter odziv med letom. Zaradi vsesmerne antene 2T2R lahko uživate v jasnem in nemotenem prenosu v realnem času neposredno v očalih, tudi v okoljih z močnimi motnjami.

DJI Avata Pro-View Combo vam omogoča upravljanje drona na želeni način. Uporabite lahko tudi simulator letenja, ki je odličen za izpopolnjevanje spretnosti in raziskovanje novih načinov upravljanja. Če si želite največje natančnosti, lahko z daljinskim upravljalnikom DJI FPV Remote Controller 2 uporabite ročni način za izvajanje naprednih manevrov letenja in zajemanje neverjetnih fotografij iz zraka. Aplikacija DJI Virtual Flight ponuja široko paleto simuliranih scenarijev za pametne telefone in računalnike. Svoje spretnosti lahko nenehno razvijate in vadite tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Parametri

Parametri

Producent: DJI
Kategorija: Action Cameras