DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + RC Motion 2)

Nebesa so vaše igrišče! Ko dron Avata združite z očali in krmilnikom gibanja, postane letenje dostopno vsem. Doživite vznemirjenje popolne potopitve z neprimerljivo varnostjo in nadzorom. Sprejmite svojo spontanost in ujemite svet okoli sebe. Nekateri med nami so rojeni za letenje.

Več informacij

1 027.85 € z DDV 842.5 € brez DDV
-+
Razpoložljivost

Prikaži vse dodatke

Opis izdelka

Opis izdelka

Nebesa so vaše igrišče! Ko dron Avata združite z očali in krmilnikom gibanja, postane letenje dostopno vsem. Doživite vznemirjenje popolne potopitve z neprimerljivo varnostjo in nadzorom. Sprejmite svojo spontanost in ujemite svet okoli sebe. Nekateri med nami so rojeni za letenje.

Kjer se agilnost sreča z vztrajnostjo
Dron DJI Avata je kompakten in lahek, zato je okreten v tesnih prostorih. Vsak vidik njegove zasnove je bil ustvarjen tako, da vas bo naredil drzne. Vgrajeno pokrivalo propelerja pomeni, da se lahko dron Avata ob stiku s predmetom odbije, ostane v zraku in leti naprej.

Očala DJI Goggles 2
Usedite se na pilotski sedež in uživajte v udobju in priročnosti naslednje ravni z očali DJI Goggles 2. Zdaj so manjša, lažja in opremljena z zasloni Micro-OLED, zato boste med navigacijo po nebu uživali v izjemni jasnosti. DJI Avata podpira tudi DJI FPV Goggles V2.

DJI Motion Controller
S krmilnikom DJI Motion Controller je intuitivno letenje v vaših rokah. Potegnite sprožilec in premaknite zapestje naprej ali zavijte v ovinek. Krmilniki so enostavni za uporabo in zagotavljajo povsem edinstven način letenja.

Kompaktna zasnova
Očala DJI Goggles 2 so kompaktna in izjemno prenosna. Zaradi zložljive antene in lahke zasnove jih je enostavno shraniti, so udobni za nošenje in primerni za dolgotrajno uporabo. Z dvema urama delovanja baterije in izjemno hitrim polnjenjem ste lahko vedno pripravljeni na poglobljeno letenje.

zaslon Micro-OLED 1080p
Občutite vsak polet z napravama DJI Avata in Goggles 2. Dva zaslona HD Micro-OLED zagotavljata osupljivo jasnost in hitrost osveževanja do 100 Hz. Očala pred vašimi očmi prikazujejo brezhiben celozaslonski prenos v živo in tako ustvarjajo potopitveni svet z neomejenimi možnostmi.

Dioptrična korekcija
Očala DJI Goggles 2 omogočajo nastavitev dioptrije od +2,0 D do -8,0 D. Z zaklepanjem nastavitvenega gumba zaklenete nastavitve in preprečite nenamerne dotike med uporabo ali shranjevanjem.

Fantastična kakovost slike
Kamera DJI Avata je opremljena z 1/1,7-palčnim senzorjem CMOS in podpira snemanje v ločljivosti 4K. Zagotavlja izjemno kakovost slike, zaradi katere bo vaše občinstvo prilepljeno na zaslon.

155° široko vidno polje
Večina brezpilotnih letalnikov s kamero v najboljšem primeru ponuja 84° vidno polje. DJI Avata navdušuje z izjemno širokim 155° vidnim poljem. Ta razširjena perspektiva je bližje tistemu, kar vidimo z lastnimi očmi, in ustvarja impresivne, vpadljive posnetke.

Gladko snemanje
Funkciji RockSteady 2.0 in HorizonSteady poskrbita za stabilne posnetke z omejenim tresenjem. Sistem RockSteady aktivno zmanjšuje tresenje fotoaparata v realnem času. HorizonSteady "zaklene" obzorje kamere.

Prilagodljivost v uredništvu
S fotografiranjem v načinu D-Cinelike se potopite v svet barv. Izboljšajte posnetke z barvnimi popravki v postprodukciji in svojo stvaritev spremenite v mojstrovino.

Prenosen in pripravljen na pustolovščine
Avata uporablja novo inovativno zasnovo, ki je izdelana z mislijo na priročnost. Je lažja, bolj prenosna in enostavna za prenašanje.

Bodite drzni. Leteti daleč.
DJI Avata je trpežna, zato ste lahko drzni. Trpežen okvir zmanjšuje tveganje za poškodbe in vam zagotavlja večjo varnost. Nova aerodinamična zasnova optimizira energetsko učinkovitost in omogoča impresiven čas letenja do 18 minut.

Poletajte in raziskujte
Na novo odkrijte svojo okolico s popolno svobodo in poiščite neverjetne načine za snemanje videoposnetkov. Prilagodljivost DJI Avata v različnih scenarijih odpira svet ustvarjalnih možnosti.

Leteti, kamor drugi ne morejo
Posnemite resnično edinstvene posnetke, ko se prepletate med vejami, pod mostovi in skozi hodnike ter snemate na prej nedostopnih mestih.

Način želva
Če Avata pade na hrbet, aktivirajte način želva in opazujte, kako se vrne v akcijo.

Sistem za zaznavanje ovir navzdol
Poleg vgrajenega ohišja propelerja ima Avata za še večjo varnost še binokularni pogled navzdol in infrardeče zaznavanje ToF. Ti senzorji zaznavajo ovire pod dronom in mu omogočajo letenje na majhnih višinah ali v zaprtih prostorih.

Kdo pravi, da varnost ni zabavna?
Uživajte v izkušnji z manj strahu pri letenju. Gumb za zaviranje v sili na krmilniku gibanja vam omogoča, da tapnete gumb in se ustavite na petki. S podporo RTH (način vračanja) pa dobite dodatno zaščito, ko je baterija izpraznjena ali ko pade signal.

Letenje na majhni višini
Izkusite letenje na majhni višini in varno drsite blizu tal. To v kombinaciji z izjemno širokim vidnim poljem ustvarja vznemirljivo, edinstveno perspektivo.

Varno se ustavite
Če naletite na situacijo, ki zahteva nenadno ustavitev, tapnite gumb za zaviranje v sili. Avtomobil bo obvisel na mestu, s čimer boste zmanjšali tveganje za morebitne nesreče.

Menjalnik, na katerega se lahko zanesete
Avata ima tehnologijo prenosa videoposnetkov DJI O3+ in vsesmerne antene 2T2R za neprimerljivo stabilnost in odzivnost med letom. Uživajte v jasnem in gladkem prikazu v realnem času v očalih, tudi v okoljih z motnjami.

Nadzor gibanja
DJI Avata je združljiva z več daljinskimi upravljalniki, od katerih vsak odklene različne zmogljivosti. Simulator letenja je odličen za izpopolnjevanje spretnosti ali preizkušanje različnih načinov upravljanja.

Največja natančnost
Z daljinskim upravljalnikom DJI FPV Remote Controller 2 letite v ročnem načinu, da dosežete napredne gibe letenja, stabilne učinke fotografiranja iz zraka in izviren vizualni jezik za snemanje.

Vadite do mojstrstva
Aplikacija DJI Virtual Flight je na voljo za računalnike in pametne telefone ter vsebuje različne simulirane scenarije. Vadite lahko v zaprtih prostorih ali na prostem ter tako korak za korakom izpopolnjujete svoje letalske spretnosti in postajate mojstrski pilot.

Parametri

Parametri

Producent: DJI
Kategorija: Action Cameras
ČLANSTVO (7)

ČLANSTVO (7)

DJI Avata Fly More Kit

251.12 €

DJI Avata Propeller Guard

Posebni dogodki
29.48 €

DJI Avata Propellers

9.15 €

DJI Avata Upper Frame

19.22 €