DJI Mini 2 SE

Z DJI-jevim dronom Mini 2 SE, ki je velik kot dlan, posnemite osupljive zračne videoposnetke v ločljivosti do 2,7K30. Mini 2 SE je cenovno ugodnejša možnost od modela Mini 2, vendar ohranja večino njegovih funkcij z enako hitrostjo letenja, prenosom videa OcuSync 2.0 do razdalje 10 km in še več. Mini 2 SE prinaša tudi udobje, zato je uporaba enostavna in zabavna…

Več informacij

301.95 € z DDV 247.5 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Opis izdelka

Opis izdelka

Z DJI-jevim dronom Mini 2 SE, ki je velik kot dlan, posnemite osupljive zračne videoposnetke v ločljivosti do 2,7K30. Mini 2 SE je cenovno ugodnejša možnost od modela Mini 2, vendar ohranja večino njegovih funkcij z enako hitrostjo letenja, prenosom videa OcuSync 2.0 do razdalje 10 km in še več. Mini 2 SE prinaša tudi udobje, zato je uporaba enostavna in zabavna tako za začetnike kot za strokovnjake. Inteligentna vnaprej programirana načina letenja QuickShots in Panorama vam omogočata doseganje profesionalnih rezultatov z enim samim dotikom. Tudi zaradi lahkega okvirja je Mini 2 SE varen za uporabo, saj je odporen proti vetru in ima funkcijo vrnitve na dom.

Zabava na dlani
Mini 2 SE je zabaven dron v velikosti dlani, ki ga lahko uporabljate doma ali na počitnicah. Tehta malo manj kot 249 g, kar je približno toliko kot jabolko, in se prilega vaši dlani. Kompakten in priročen Mini 2 SE je popoln potovalni spremljevalec, ki bo spremenil način snemanja vaših najljubših trenutkov.

OcuSync 2.0
V priloženi daljinski upravljalnik RC-N1 vstavite svoj obstoječi mobilni telefon in upravljajte Mini 2 SE, medtem ko se posnetki HD o tem, kaj počne dron, prenašajo na zaslon vašega telefona. Zahvaljujoč DJI-jevemu dvopasovnemu sistemu za prenos videa OcuSync 2.0 lahko ta video prenašate na razdalji do 10 km.

Hitre slike
Z inteligentnimi načini letenja drona Mini 2 SE vam ni treba biti profesionalni pilot, da bi posneli kinematografske posnetke. Ti načini se imenujejo QuickShots in vsak od njih pošlje Mini 2 SE, da med snemanjem predmeta leti po zapletenem in natančnem vzorcu letenja. Izbirate lahko med načini Dronie, Helix, Rocket, Circle ali Boomerang.

Panorama
Ko ste v zraku, je platno sveta, ki ga lahko posnamete, ogromno, zato vam DJI omogoča snemanje panoramskih posnetkov različnih velikosti. Izbirate lahko med možnostmi Sfera, Široki kot ali 180°. Z enim dotikom bo Mini 2 SE samodejno začel snemati, karkoli boste izbrali.

Aplikacija DJI Fly
Aplikacija DJI Fly vam omogoča dostop do številnih funkcij Mini 2 SE, kot sta QuickShots in Panorama, ter vam omogoča ustvarjanje impresivnih rezultatov, ki jih dopolnjujejo zvočna skladba in filtri. Za začetnike aplikacija DJI Fly ponuja lahko razumljiva navodila in jasne vaje za letenje.

Varno povečujte med fotografiranjem
Določene predmete in lokacije lahko varno snemate od daleč s 3-kratno digitalno povečavo pri ločljivosti 2,7K in 4-kratno digitalno povečavo pri ločljivosti 1080p.

Stabilno letenje
S kombinacijo odpornosti proti vetru, GNSS, senzorja navzdol in infrardečega sistema za zaznavanje lahko Mini 2 SE izvaja stabilno vis ter zajema jasne slike in videoposnetke.

Druge funkcije

 • Triosni stabilizator s tipalom CMOS velikosti 1/2,3 palca
 • Snema fotografije z ločljivostjo 12 MP
 • Samodejno vzletanje in pristajanje z enim dotikom
 • Pametna vrnitev domov, vrnitev domov, ko je baterija izpraznjena, in varna vrnitev domov
 • Čas letenja do 31 minut
Parametri

Parametri

Producent: DJI
Kategorija: Action Cameras

Main parameters

Camera Sensor size1/2,3"
Resolution2.5K
Type of bayonetvgrajena leča

Other parameters

Record formatMP4
Record formatH.264
Lens lens aperture2.8f
Media typeMicro SD
 • Pokaži vse
 • DJI Mini 2 SE

  Z DJI-jevim dronom Mini 2 SE, ki je velik kot dlan, posnemite osupljive zračne videoposnetke
  brez DDV 247.5 €
  301.95 €