Edelkrone HeadONE v2

Sodobna glava panoramske kamere, ki omogoča ustvarjanje zapletenih premikov kamere in časovnih posnetkov kot po čarovniji! Nova različica v2 omogoča ročno nastavljanje položaja glave, dodaja sledenje obrazu s telefonom (samo iOS), omogoča 2-krat hitrejše vrtenje in ima varnostno zaklepanje. HeadONE v2 ne sme manjkati v nahrbtniku nobenega ustvarjalca vsebin!…

Več informacij

477.93 € z DDV 391.74 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: jutri
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Sodobna glava panoramske kamere, ki omogoča ustvarjanje zapletenih premikov kamere in časovnih posnetkov kot po čarovniji! Nova različica v2 omogoča ročno nastavljanje položaja glave, dodaja sledenje obrazu s telefonom (samo iOS), omogoča 2-krat hitrejše vrtenje in ima varnostno zaklepanje. HeadONE v2 ne sme manjkati v nahrbtniku nobenega ustvarjalca vsebin! V prodaji do 11/2023.

Zasnova HeadONE omogoča, da s seboj nosite le tisto, kar potrebujete: Z glavo HeadONE lahko snemate panoramske videoposnetke, 360º fotografije in časoskopsko fotografijo. Odlična je tudi za večkratno ponavljanje istega posnetka za doseganje fascinantnih vizualnih učinkov, animacij itd. Ko dodate drugo napravo HeadONE (potreben je modul za nagib), se obe napravi v ozadju povežeta med seboj in ju lahko upravljate z isto aplikacijo, kar vam omogoča ustvarjanje dvosmernega gibanja. Ko dodate os nagiba, dobite veliko bolj zanimive panoramske videoposnetke, 360º sferične fotografije in dinamične časovne posnetke.

Aplikacija Edelkrone
Z aplikacijo Edelkrone intuitivno ročno ali brez napora prilagodite kote. Z novimi ročnimi gumbi boste delo opravili neprimerljivo hitreje in enostavneje, celoten postopek pa bo veliko bolj intuitiven. Z aplikacijo Edelkrone App upravljate s telefonom, uro, tabličnim računalnikom ali računalnikom Mac (s procesorjem M), za upravljanje z drugimi računalniki Mac in PC pa si priskrbite adapter Mac/PC. V kombinaciji z drugimi napravami za nadzor gibanja Edelkrone (drsniki, rokami itd.) lahko preprosto ustvarite 3- ali 4-osno gibanje kamere. Z izdelki za nadzor gibanja Edelkrone lahko ustvarite zapletene trikovne posnetke, animirane filme in druge sicer zelo zahtevne posnetke. Naprave se takoj povežejo z ozadjem. Z aplikacijo Edelkrone je nastavitev časovnega zajemanja gibanja preprosta...

Sledenje obrazu
HeadONE in vse druge naprave za nadzor gibanja Edelkrone lahko popolnoma posnemajo vsako gibanje kamere. Z najljubšo programsko opremo za urejanje videoposnetkov dodajte še nekaj čarovnije kamuflaže in navdušite svoje občinstvo. Način telefona razširi napravo HeadONE s funkcijami sledenja obrazu. Ne glede na to, ali uporabljate eno napravo HeadONE ali dve, način Phone Mode zagotavlja, da kamera (ali telefon) natančno sledi obrazu vašega subjekta. Ne glede na to, ali snemate predstavitve, vodite spletne seminarje, snemate svoje dogodivščine, opravljate intervjuje ali snemate dokumentarne filme, način Phone Mode poskrbi, da je vse ostro.

Način 360°
V načinu 360° lahko posnamete panoramske fotografije z gigapiksli do 360 stopinj. Posnemite več fotografij eno poleg druge v vrsti in jih v računalniku povežite, da dobite širokokotne posnetke z izjemno visoko ločljivostjo v katerem koli okolju. Način 360 postane na voljo v aplikaciji Edelkrone, ko se kot samostojna naprava povežete s katero koli napravo HeadONE.

 • Dimenzije: 99 x 95 x 47,5 mm
 • Teža: 580 g
 • Priporočena obremenitev: 6,8 kg
 • Možnosti pritrditve: 3/8"-16 na vrhu; 3/8"-16 montažna luknja na dnu; priložena redukcija iz 3/8"-16 v 1/4"-20
 • Najmanjša velikost koraka: 0,00061 stopinje
 • Največja hitrost: 25,7 stopinj/sek.
 • Število osi: 1x
 • Največja hitrost: 1: ∞ x 360°
 • Vrsta motorja: koračni motor z enkoderji zelo visoke ločljivosti
 • Poraba energije: za delovanje je potrebna 1x Canonova baterija tipa LP-E6. Priloženo je držalo za baterijo. Baterija ni vključena.
 • Trajanje baterije: 1x Canonova baterija LP-E6 14,4 Wh deluje 3 ure (neprekinjeno pri polni moči), naredi 15 000 fotografij (v načinu časovnega zamika)
 • Priključek za sprostitev zaklopa: 2,5 mm (kabel za sprostitev zaklopa se prodaja ločeno)
 • Lahko se poveže z: SliderONE v2, motornim modulom (prej znan kot Slide Module v2/v3), DollyONE in DollyPLUS
 • Povezava z mobilno napravo: 2,4 GHz neposredna povezava za komunikacijo med napravami in BLE za seznanjanje/povezovanje z mobilnim telefonom
 • Združljivost z aplikacijami: iOS 11.0 ali novejši in Android 5.0 ali novejši
 • Materiali: Sestavni deli: CNC obdelan aluminij in nerjaveče jeklo
Parametri

Parametri

Producent: EdelKrone
Kategorija: Motor

Main parameters

TypeGospod Tilt
Payload6.8
TypeMotorized Pan System
 • Pokaži vse
 • Edelkrone HeadONE v2

  Sodobna glava panoramske kamere, ki omogoča ustvarjanje zapletenih premikov kamere
  brez DDV 391.74 €
  477.93 €
  Na zalogi > 5 ks