Hollyland Lark MAX Magnetic Pendant

Predstavljamo…

Več informacij

33.47 € z DDV 27.43 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Koda artikla:
larkmax-mag-pen
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Predstavljamo magnetno vrvico, namensko izdelan dodatek za mikrofon Hollyland Lark Max, na katerega lahko namestite tudi druge mikrofone z magnetno opremo ali manjše predmete. Ta vrvica je izdelana iz mehke, trpežne najlonske vrvi in lahke aluminijeve zlitine ter ponuja udobno in okolju prijazno rešitev. S prilagodljivimi možnostmi nošenja lahko uporabniki izberejo, ali bodo mikrofon Lark Max nosili znotraj ali zunaj majice, kar zagotavlja vsestransko uporabo. Njena nastavljiva dolžina je prilagojena vsem velikostim glave in vratu, kar omogoča enostavno in hitro prilagajanje. Kompaktna in lahka vrvica z manj kot 1 unčo (26 g) je idealen spremljevalec na poti, dopolnjuje pa jo kovinska ploščica velikosti 3 mm34mm55 mm, ki izboljša njeno splošno funkcionalnost in slog. S to elegantno in prilagodljivo magnetno vrvico za nošenje povzdignite svojo izkušnjo z mikrofonom.

  • Magnetna vrvica: Zasnovan za mikrofon Hollyland Lark Max. Primerna je tudi za druge mikrofone ali majhne predmete z magnetnim delom.
  • Udoben material: Ta vrvica je izdelana iz mehke, trpežne in okolju prijazne najlonske vrvi ter lahke aluminijeve zlitine.
  • Prilagodljive možnosti nošenja: S to vrvico lahko mikrofon Lark Max nosite, kot vam je všeč, znotraj ali zunaj majice.
  • Nastavljiva dolžina: Vrvica je primerna za vse velikosti glave/ vratu. Njeno dolžino lahko preprosto prilagodite v nekaj sekundah.
  • Kompaktna in lahka: Vrvica je idealna za nošenje in prenašanje naokoli. Manj kot 1 unča (26 g). Velikost kovinske ploščice: 3 mm*34 mm*55 mm.
Parametri

Parametri

Producent: Hollyland
Kategorija: Rigy