K&F 56cm round reflector Light diffuser 5 in 1 foldable multi-disc with tote bag

56 cm okrogel reflektor Razpršilnik svetlobe 5 v 1 zložljiv večdisk s torbico - prosojen, srebrn, zlat, bel in črn za studijsko fotografijo in zunanjo razsvetljavo.

Več informacij

21.25 € z DDV 17.42 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

56 cm okrogel reflektor Razpršilnik svetlobe 5 v 1 zložljiv večdisk s torbico - prosojen, srebrn, zlat, bel in črn za studijsko fotografijo in zunanjo razsvetljavo.

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Pet v enem lahkih odsevnikov: zlati, srebrni, beli, črni in prosojni, ki zagotavljajo različne svetlobne učinke za vaše posnetke.
  • Različne odsevne površine lahko prinesejo različne učinke: zlati: odbija vire svetlobe z nizko barvno temperaturo, uporablja se za obnovitev barve kože; srebrni: odbija vire svetlobe z visoko barvno temperaturo, uporablja se za korekcijo barve kože; beli: ne vpliva na barvno temperaturo. Izboljša teksturo kože; črna: blokira in absorbira odvečno svetlobo, izboljša teksturo plasti in ozadja; prosojna: zmanjša svetlobo.
  • Hitro se zloži za enostavno prenašanje: Odsevnik lahko hitro zložite v prenosno velikost, priložena pa mu je tudi ročna torbica za shranjevanje, ki omogoča enostavno potovanje ali shranjevanje, kot nalašč za fotografe na poti.
  • Visokokakovostna in vzdržljiva kakovost: Odsevne plošče so izdelane iz visokokakovostnih tkanin. Zlate in srebrne tkanine ne zbledijo zlahka, zadrge pa so gladke in enostavne za uporabo.
  • OPOMBA: svetlobni odsevnik 5 v 1 vključuje eno prosojno ploščo s štirimi barvnimi pokrovi, kar zagotavlja pet fotografskih učinkov in ne pet posameznih odsevnikov

SPECIFIKACIJE

Material izdelka: poliester
Velikost izdelka za shranjevanje: 24 cm, debelina 5,5 cm
Velikost razgrnjenega izdelka: 55 cm
Neto teža izdelka: 251,5 ± 3 g
Bruto teža izdelka: 251,5 ± 3 g
Dodatki za pakiranje: okrogel beli difuzor*1
Odsevna puša (srebrna bleščica+črna mehka+zlata bleščica+bela mehka)*1
Navodila za uporabo*1
Črna vrečka za shranjevanje*1
PE zunanja embalaža vodotesna in protiprašna vrečka*1

Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Dodatki