K&F 95MM XB42 Nano-X CPL+Variable/Fader NDX ND2~ND32,Waterproof, Anti Scratch, Green Coated, W/O B

K&F-jev domiselni filter ND & CPL prinaša priročnost dveh filtrov v enem, saj ima dvojno funkcijo krožnega polarizatorja in spremenljive nevtralne gostote. Ta pripomoček, ki prihrani čas, zmanjša vnos svetlobe, izboljša vaše fotografije s temnenjem neba in obvladovanjem odsevov, predvsem pa odpravlja strašni križni vzorec "X", ki je pogost pri kombinacijah…

Več informacij

Posebni dogodki: 136.03 €
212.65 € 136.03 € z DDV 111.5 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 5 ks
Praha 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

K&F-jev domiselni filter ND & CPL prinaša priročnost dveh filtrov v enem, saj ima dvojno funkcijo krožnega polarizatorja in spremenljive nevtralne gostote. Ta pripomoček, ki prihrani čas, zmanjša vnos svetlobe, izboljša vaše fotografije s temnenjem neba in obvladovanjem odsevov, predvsem pa odpravlja strašni križni vzorec "X", ki je pogost pri kombinacijah širokokotnega objektiva in spremenljivega filtra ND. Filter je izdelan iz profesionalnega optičnega stekla z večplastnimi prevlekami in zagotavlja optimalno zaščito, saj ima minimalno 0,7-odstotno prepustnost svetlobe ter vodoodporne in na praske odporne lastnosti, da ohrani vaše dragocene objektive. Njegovi trpežni okvirji iz aluminijeve zlitine imajo nazobčane robove za enostavno namestitev in so opremljeni s koristnimi oznakami od Min do ND32 za enostavno nastavljanje nastavitev filtra ND. Pred nakupom vedno preverite velikost navoja za objektiv vašega fotoaparata, ki je običajno označen s simbolom "ø" (premer) na ohišju objektiva ali pod pokrovčkom objektiva, da zagotovite združljivo in varno namestitev.

  • * 【ND in CPL filter 2 v 1】 En filter ima funkcijo CPL in spremenljivega ND filtra, prihrani vam čas za zamenjavo dveh filtrov; ne more samo zmanjšati količine svetlobe, ki vstopa v objektiv, ampak tudi zatemniti nebo, hkrati pa obvladati odseve.
  • * 【Nič križa "X" na slikah】Sproščajte se od križa "X" na slikah, K&F uporablja vrhunsko tehnologijo, s katero se boste poslovili od te pogoste težave pri širokokotnih objektivih in spremenljivih filtrih ND.
  • * 【Material】Naredili so ga dokončana profesionalna optična stekla, večplastni premaz, ki omogoča le 0,7-odstotno prepustnost svetlobe in je vodoodporen, odporen na praske, kar lahko zaščiti vaš dragoceni objektiv.
  • * 【Filtrski okvirji】Filtrski okvirji so izdelani iz aluminijeve zlitine, nazobčana oblika roba okvirja omogoča enostavno namestitev. Na okvirju je 5 oznak od Min do ND32, kar vam omogoča, da se prepričate o zaustavitvah filtra ND.
  • * 【Note】 Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata (običajno je označen nekje na ohišju objektiva ali natisnjen pod pokrovčkom objektiva). Pred številko je vedno simbol "ø" (premer).
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri