K&F Auto focus electronic Canon EF/EF-S to EOS M mount, with Caps

Adapter K&F Concept EF za EOS M, adapter za objektiv s samodejnim ostrenjem za objektiv Canon EF EF-S in fotoaparate Canon EOS M Mount

Več informacij

42.52 € z DDV 34.85 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Adapter K&F Concept EF za EOS M, adapter za objektiv s samodejnim ostrenjem za objektiv Canon EF EF-S in fotoaparate Canon EOS M Mount

* Samodejno ostrenje in nadzor zaslonke. Adapter K&F Concept EF-EOS M je opremljen s pozlačenim kontaktom, ki omogoča hitro samodejno ostrenje, hitro zaznavanje in natančno sliko.
* Široka združljivost. Primeren za fotoaparate Canon EOS z bajonetom EF EF-S in fotoaparate Canon EOSM EOSM2 EOSM3 EOSM5 EOSM6 EOSM10 EOSM50 EOSM100 EOSM50II EOSM6II EOSM200 ter uporabnikom fotoaparatov EOS M omogoča večjo izbiro objektivov.
* Napredni stabilizator slike v objektivu. Podpira IS (stabilizator slike), ki zagotavlja stabilnejše slike in uporabnikom omogoča jasne in stabilne slike v slabih svetlobnih pogojih.
* Prenos signala EXIF. Bistveno izboljšana zmogljivost prenosa signala, kovinski elektronski kontakti pa zagotavljajo visoko kakovost prenosa signala.
* Večja vsestranskost. Deluje s pretvorljivim nosilcem, ki ga je mogoče neposredno namestiti s standardno glavo stativa; dno je zasnovano z luknjo za vijak 1/4, ki ga je mogoče neposredno namestiti s ploščo za hitro sproščanje.

1
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Adapterji

Main parameters

BayonetEF-M
For the lensCanon EF