K&F Concept 2022 New Design High Precision Lens Adapter Mount, EF-FX IV PRO

Odprite svet možnosti s tem adapterskim obročem za objektiv, ki je zasnovan za Canonove objektive serije EF, da jih lahko brez težav namestite na ohišja fotoaparatov Fujifilm serije X. Izdelan je iz visokokakovostne bakrene aluminijeve zlitine, natančna izdelava pa zagotavlja vzdržljivost, udobno rokovanje ter nemoteno razstavljanje in nameščanje. Uživajte…

Več informacij

40.28 € z DDV 33.02 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Odprite svet možnosti s tem adapterskim obročem za objektiv, ki je zasnovan za Canonove objektive serije EF, da jih lahko brez težav namestite na ohišja fotoaparatov Fujifilm serije X. Izdelan je iz visokokakovostne bakrene aluminijeve zlitine, natančna izdelava pa zagotavlja vzdržljivost, udobno rokovanje ter nemoteno razstavljanje in nameščanje. Uživajte v popolnem ročnem upravljanju s stabilno zasnovo, ki preprečuje drsenje in zagotavlja varno povezavo. Logotip z rdečo piko označuje natančno poravnavo, zato je namestitev in odstranitev enostavna. Spojni obroč in bajonet sta skrbno združena, kar zagotavlja tesno in gladko prileganje brez popuščanja. S tem zanesljivim in vsestranskim adapterjem za objektiv izboljšajte svoje fotografske izkušnje.

  • * Adaptacijski obroč za objektive Canon serije EF na ohišja Fujifilm serije X.
  • * Visokokakovostna natančna izdelava iz bakrene aluminijeve zlitine, trpežna, udobna in gladka demontaža ter namestitev.
  • * Popoln ročni nadzor, oblika je stabilna, ne zdrsne zlahka, bolj varna.
  • * Logotip z rdečo piko, natančna poravnava, enostavna namestitev in odstranitev.
  • * Spojni obroč in bajonet sta tesno in gladko združena, brez pojava popuščanja.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Adapterji