K&F Concept Beta Backpack 25L

Predstavljamo…

Več informacij

82.81 € z DDV 67.88 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Predstavljamo inovativni fotografski nahrbtnik Magic Bin s prilagodljivo zasnovo prostora 5:5 in 2:8 za različne fotografske potrebe, vključno z zunanjo, ulično in portretno fotografijo. Stabilnost zagotavlja s skritimi notranjimi podpornimi ojačitvenimi palicami iz vlaken, razširitev sprednje širine pa omogoča povečanje prostornine za 2-3 l. Zgornji in stranski dostop skupaj z obešenim 16-palčnim predalom za računalnik zagotavljata udobje in varnost, saj preprečujeta neposredno trkanje z računalnikom. Idealen za fotografe, ki iščejo vsestranskost in zaščito za svojo opremo.

  • * 【Magic Bin Design】 Ta fotografski nahrbtnik je mogoče realizirati v razmerju 5:5 in 2:8 s potiskom navzgor ali navzdol za različne potrebe. Primeren za fotografiranje na prostem, urbano ulično fotografijo, portrete na prostem, fotografiranje VIOG itd.
  • * 【Stabilen】Skrite notranje podporne ojačitvene palice iz vlaken za večjo stabilnost in preprečevanje drobljenja opreme.
  • * 【Širitev zmogljivosti】Prednja širina razširitve, vgrajen neodvisen predel za stabilizator, podporna razširitev za povečanje zmogljivosti za 2-3 l.
  • * 【Zgornji in stranski dostop】Zgornje in stransko odpiranje z dvema predelkoma, ki podpirata hitro odpiranje in hitro jemanje dveh predelkov.
  • * 【Varen】Podprt 16-palčni neodvisni predal za računalnik, vzemite in postavite ohišje paketa, da se izognete neposrednemu udarcu računalnika. (Največ 360*260*20 mm)