K&F Concept MS02(Black orange)

Vsestranski…

Več informacij

29.09 € z DDV 23.84 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Koda artikla:
KF09.128V1
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Vsestranski stativ ima največjo višino 34 cm in 5 odsekov nastavitve nog, kar zagotavlja prilagodljivost za različne scenarije fotografiranja. Njegovo 360-stopinjsko vodoravno vrtenje in 90-stopinjski navpični nagib omogočata celovito pokritost za snemanje pokrajin, portretov ali športnih prizorov. Z 1/4-palčnim vmesnikom je združljiv z različnimi napravami, stabilnost pa zagotavlja z gumijastim obročem, ki absorbira udarce, in nedrsečo silikonsko blazinico. Priloženi daljinski upravljalnik Bluetooth, ki tehta le 97 g, omogoča priročno brezžično delovanje v dosegu 10 metrov do 10 ur, zato je idealen za potovanja in fotografiranje na prostem.

  • * Najvišja višina doseže 34 cm in podpira 5-delno nastavitev nog, tako da lahko poljubno prilagodite zahtevano višino. Ta glava stativa podpira nosilnost 2 kg in je primerna za potrebe večine brezzrcalnih fotoaparatov, telefonskega stativa z daljinskim upravljalnikom in druge opreme.
  • * Sferična glava ima možnost horizontalnega obračanja za 360 stopinj in navpičnega nagiba za 90 stopinj, kar omogoča vsestransko pokritost fotografiranja. Ne glede na to, ali snemate pokrajine, ljudi ali športne prizore, lahko preprosto zajamete želeni kot in vidno polje.
  • * Na vrhu je 1/4-palčni vmesnik, ki ga lahko uporabniki priključite na katero koli napravo za snemanje in podporo. Prirejena cev ima vgrajen gumijast obroč, ki absorbira udarce, zato je celotna raztegljiva cev stabilnejša in močnejša.
  • * Stativ za telefon z daljinskim upravljalnikom ima razširjeno fiksno strukturo in nedrsečo silikonsko podlogo na dnu za stabilnejšo oporo. Tehta le 97 g in je enostaven za prenašanje, primeren za potovanja in fotografiranje na prostem.
  • * Na voljo je brezplačen daljinski upravljalnik Bluetooth, ki ga je mogoče hitro seznaniti brez gesla in podpira prosto fotografiranje ali snemanje videoposnetkov na razdalji 10 metrov. Lahko deluje neprekinjeno 10 ur.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Namizni stativi