K&F 170cm Eccentric Tube Cellphone Tripod, Lightweight Super Portable Selfie Stick, DSLR Camera Tripod E224A3+BH-18 Silver

Prilagodljiv stativ. Preklapljate lahko med stativom, namiznim stojalom in palico za selfije. Kar je zelo priročno in ustreza potrebam številnih različnih fotografskih funkcionalnih scenarijev, kot so potovanja, snemanje vlogov, prenos v živo itd.

Več informacij

67.14 € z DDV 55.04 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Koda artikla:
KF09.120V1
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka SPECIFIKACIJE

Opis izdelka

Prilagodljiv stativ. Preklapljate lahko med stativom, namiznim stojalom in palico za selfije. Kar je zelo priročno in ustreza potrebam številnih različnih fotografskih funkcionalnih scenarijev, kot so potovanja, snemanje vlogov, prenos v živo itd.

  • * 【Eccentric Tube Design】Vključuje ekscentrično zasnovo cevi, ki omogoča hitro odpiranje in zapiranje. Uporaba je zelo preprosta, kar prihrani čas, vi pa se lahko bolj osredotočite na uživanje v fotografiranju.
  • * 【Super prenosen za potovanja】4 sekcijske cevi lahko v nekaj sekundah prilagodite delovno višino stativa od 36 cm do 170 cm; zložen je dolg le 30 cm in tehta le 0,88 kg, zato je idealen za fotografiranje v zaprtih prostorih in na prostem.
  • * 【več združljivosti】Tudi stativ s standardnim 1/4-palčnim navojem, ki ga je mogoče uporabiti za večino ploščic Arca-Swiss za hitro sproščanje; 1/4-palčni vijak je primeren za večino fotoaparatov, DSLR fotoaparatov, projektorjev in teleskopov itd; s sponko za mobilni telefon in daljinskim zaklopom lahko uporabite tudi mobilni telefon za potovalne selfije, prenos v živo in časovno prestavljanje.
  • * 【Varen nosilec】Stativ zagotavlja varno nosilnost 4KG; zasnova brez oljnega blaženja, da se fotoaparat lahko gladko in natančno vrti. 360-stopinjska vodoravna lestvica na dnu omogoča lažje snemanje panoramskih fotografij, s čimer ustvarite bolj presenetljive rezultate kot z ultraširokokotnimi objektivi.
1
1

SPECIFIKACIJE

TRIPOD SPLOŠNO
Zmogljivost obremenitve 4 kg/8,8 funtov
Največja delovna višina 1700 mm/66,9"
Največja višina brez sredinskega stebra 920 mm/36,2"
Najmanjša delovna višina 360 mm/14,2"
Zložena dolžina 300 mm/11,8"
Teža 880 g/1,9 funta
Materiali Zlitina aluminija
Barva srebrno bela
TRIPOD NOGE
Tip zaklepa noge Ekscentrična cevna ključavnica
Deli noge 4
Premer noge 13-22 mm/0,51-0,87"
Lastnosti nog Lahko se obrne za 180° in zloži
SREDINSKI STOLPEC STATIVA
Sekcije sredinskega stebra 4
GLAVA STATIVA
Tip glave stativa Kroglična glava
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Namizni stativi