K&F SNDWAY golf rangefinder, fast focus flagpole lock, support 6 times magnification

Daljinec za golf SNDWAY, hitro ostrenje, zaklepanje zastavice, podpora 6-kratni povečavi, natančnost ±1 meter, merilna razdalja 1000 metrov

Več informacij

117.51 € z DDV 96.32 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Daljinec za golf SNDWAY, hitro ostrenje, zaklepanje zastavice, podpora 6-kratni povečavi, natančnost ±1 meter, merilna razdalja 1000 metrov

* 【1000 jardov razdalje in visoka natančnost】Daljinec za golf meri od 3 do 1000 jardov z visoko natančnostjo +/- 1 m, hitrostjo merjenja <0,5 s/čas, natančno meri prekrivajoče se predmete in neprekinjeno odčitavanje razdalje , idealen za merjenje zastavic za golf, nevarnosti in gozdnatih območij.
* 【Precizna zaklepanje naklona in zastavice】V načinu kompenzacije naklona uporabite razdaljo in kot za ustvarjanje natančnih izračunov in pomoč pri sprejemanju pravilnih odločitev, saj vam bo na voljo prava razdalja med vami in ciljem. S tehnologijo zaklepanja zastavice in pulznim vibriranjem pošlje kratek vibracijski impulz, ki potrdi, da ste zaklenili cilj.
* 【jasen in širok pogled】 Visokokakovostna optika s popolnim večplastnim premazom lahko zmanjša notranje izgube svetlobe in bleščanje ter zagotavlja enakomeren prenos svetlobe. Digitalni zaslon LCD in zaslon z ikonami vam zagotavlja svetlejše in jasnejše slike tudi v slabših svetlobnih pogojih. 6-kratno povečevalno steklo in ±6° nastavljiva dioptrija za natančno osredotočanje na cilj.
* 【Polnilna baterija in polnilni priključek USB-C】Daljinomer za golf je opremljen s 750 mAh polnilno litij-ionsko baterijo s polnilnim priključkom USB-C, ki lahko po polnem polnjenju meri 20 000-krat brez dodatnih stroškov, je trajnejša in okolju prijaznejša od običajnih baterij CR2, ki se ne polnijo.

Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Daljnogledi